- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottopappa
csendes tag
válasz
TechMagneTic #19 üzenetére
Azért pl az Ulefone egész korrektül összeszedte magát...
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
TechMagneTic #19 üzenetére
+1
osztom a véleményed, de vettem egy Blackview Shark8 - at, 4napig nyomkodfqm(nem saját részre vásároltam) és esküszöm kellemes meglepetés volt
-
TechMagneTic
tag
Egyátalán nem sajnálom őket... Tucat hulladék telefonok voltak írtó magas áron. Ehhez képest a Blackview és a más egyéb hulladék gyártók fele annyiba kerültek... Bár nalam az Oukitel Ulefone, CAT, Blackview az összes tiltólistás... Ipari környezetszennyezés felsőfokon az összes márka ezek közül. Egy szeméttel kevesebb. Jöhet a következő
-
Janker
csendes tag
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Amennyire tudom, a megjelenést a tavalyi utolsó negyedévre tervezték, de nem került forgalmazásra. /A motorola brit oldalán még mindig elérhető az előrendelési űrlap 23Q4-re/
Én a 2021-es verziót használom jelenleg, és a Defy2 váltotta volna később, de amint látom, ez elmarad. Kár, mert pár apróságtól eltekintve elégedett vagyok vele. -
-
válasz
Luck Dragon #15 üzenetére
Kimaradt az életemből
tévedtem.
-
Lehet félreértelek , de tudtommal volt utód a Defy-nek.
2023-ban jelent meg Defy2 néven és ennek ikertestvére a Cat S75.
Defy-el együtt mutatták be Defy Satellite Link-et is.
Arról is rémlik valami, hogy Bog is tesztelte valamilyen rendezvényen , de most nem találom melyik YouTube videójában volt. -
Azt amúgy nem értem, a Motorola Defy sorsa miért kérdéses?
Már egy ideje nincs is forgalmazásban a 2021-es modell sem...
Utódról meg nagyon szó sem volt... Vagyis csak ennyi ... De ekkora már szerintem a Bullitt és a Lenovo is sejthette, hogy valami nem kerek...
-
A csődeljárás jelentése nálunk is más és ott is más.
A külföldi jogszabályokban nem vagyok jártas, a hazai jelentése meg nem a végét jelenti
-
Igazából érthetetlen az is, hogy eddig a piacon voltak. A hőkamerást mobiljukat kicsit sajnálják az ismerőseim. Oszt ennyi.
-
clon
senior tag
A "csődeljárás" sajnos véget jelent mert HA nem így lenne akkor "csődvédelmet" kértek volna.
A sorok között ott van"...Bullitt Group a fizetésképtelenség szélére került és kritikus szerkezetátalakítás előtt áll. . Január 29-én már többen jelezték a LinkedIn felületén a Bullitt vezetőségéből, hogy a próbálkozás sikertelen volt, a cég január 26-án csődbe ment..."
"...a műholdas kapcsolati üzletágukat és az ahhoz tartozó száz munkavállalót a Bullitt hitelezői tulajdonában álló új céghez adja át..."Ebből is látszik mennyire nagy a baj, hogy egy használható részleget sem sikerült "kimenteni".
-
-
Voltak azért használható alkotásaik. Hátha felvásárolja valaki a maradványaikat...
-
A csődeljárás még nem a megszűnés...
-
zdanee
őstag
válasz
Patrik.Varga #2 üzenetére
A CAT-nak a 60-as szériája azért eléggé ütött. Nem azért, mert jó telefon volt, hanem, a hőkamera miatt. Egy külön USB-s hőkamera gyengébb képességekkel kb annyiba kerül, mint egy S62. És ott megvan körülötte egy komplett telefon is. Ha csak arra használod, hogy a felvétel egyből menjen a Google Drive-ba, már megérte. Lehet, hogy itt az ideje S62-t venni használtan.
-
pusszycat
nagyúr
Majd a Cubot betölti az űrt.
-
judas13
addikt
Gyenge minőség túlárazva. Csodálkozom, hogy idáig bírtak.
-
kbyte1024
veterán
Nem is csoda. Amilyen silány minőségű telokat adtak el.... Gombok lekoptak pikk-pakk, horror ár, alap tudás. Nem kár értük
-
Patrik.Varga
tag
Milyen meglepő...
Középszerű és/vagy elavult hardware elemek túlárazva. Ezt volt a CAT recept, bízva abban, hogy a márkanév úgyis eladja. Persze korszakalkotó volt a maga idejében, de a konkurencia az évek alatt behozta, 2/3-ad, 1/2 áron.
Kicsit olyan mint a Roomba porszívó vagy a Dyson, csak ők (még) nem mentek csődbe.Manapság ha valakinek flir kamera kell, akkor megbeszi külön és bármelyik telefonra rárakható USB-C csatin keresztül.
-
Meglepő hír . Evolveo most ha ügyes lenne, piacot tudna szerezni . Persze ha nem eme cégcsoporthoz tartozott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csődbe ment a brit Bullitt Group a cég sikertelen szerkezetátalakítását követően, kérdéses a CAT, a Motorola Defy és több márka sorsa.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest