- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Protoss
senior tag
Hali!
Én is gondoltam passzív hűtésre procihűtő áthelyezéssel. Amire jutottam az lett, hogy bár a proci elbírta a hőmérsékletet beállt 60 fokra, de a ramok nem bírták. Ez a kártya egy gef2 gts (Asus). A ramoknak kell a légmozgás mert az átgondolatlan toronyház szabvány miatt a nyák ''alsó'' felére kerültek.
Ha tesztelgetni akarod, akkor szerintem érdemes beszerezni egy progit ami kiírja a gpu hőmérsékletét.
Az én megoldásom, egy kicsit lökött. Lényege annyi, hogy a táp nyomó ventijét rá irányítottam a bordára és ramokra. Ez 2 féle képpen oldható meg:
Szimpla: oldal lap leszed, táp ki, 2 db szótár (szakemberek használhatnak tankönyvet is akár :) ) elhelyez, táp rárak, irányít
Extrem: mivel a házam az utolsókat rúgja én furtam faragtam, eredmény a táp ''fejre'' állt és a vga karit ''felülről'' fújja kintről szívja a levegőt
De a legegyszerűbb egy lassított 12 cm venti a ház oldalába, a kari fölé is lőjön egy kicsit akkor segít a procihűtőnek és (ha) fordszabályzós akkor ott is csökken a fordulat, valamint ha ráérsz beirányíthatod még az alaplapi chipet, ha aktív akkor az így passzívá tehető.
Üdv
Aktív témák
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest