- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Ha jó a szellőzés a házban akkor egy MaUser-szintű passzív borda elég kellene hogy legyen, bár biztosan melegíteni fogja a rendszert alaposa. Szerintem kellene hozzá egy lelassított 8×8as tápventi ami úgy szerelnél fel ahogyan a
[L]http://vganfo.uw.hu/tuning.html[/L] oldalon látható és a venti legalább egyik alsó ''fülét'' is rögzítsd. Ez a megoldás azért gobb mint az oldalfalba fúrt venti mert nem rezonál tőle semmi. -
Protoss
senior tag
Hali!
Én is gondoltam passzív hűtésre procihűtő áthelyezéssel. Amire jutottam az lett, hogy bár a proci elbírta a hőmérsékletet beállt 60 fokra, de a ramok nem bírták. Ez a kártya egy gef2 gts (Asus). A ramoknak kell a légmozgás mert az átgondolatlan toronyház szabvány miatt a nyák ''alsó'' felére kerültek.
Ha tesztelgetni akarod, akkor szerintem érdemes beszerezni egy progit ami kiírja a gpu hőmérsékletét.
Az én megoldásom, egy kicsit lökött. Lényege annyi, hogy a táp nyomó ventijét rá irányítottam a bordára és ramokra. Ez 2 féle képpen oldható meg:
Szimpla: oldal lap leszed, táp ki, 2 db szótár (szakemberek használhatnak tankönyvet is akár :) ) elhelyez, táp rárak, irányít
Extrem: mivel a házam az utolsókat rúgja én furtam faragtam, eredmény a táp ''fejre'' állt és a vga karit ''felülről'' fújja kintről szívja a levegőt
De a legegyszerűbb egy lassított 12 cm venti a ház oldalába, a kari fölé is lőjön egy kicsit akkor segít a procihűtőnek és (ha) fordszabályzós akkor ott is csökken a fordulat, valamint ha ráérsz beirányíthatod még az alaplapi chipet, ha aktív akkor az így passzívá tehető.
Üdv -
Ragnar
tag
Nekem egyszer , még mikor Ti 4200 - am volt , Sima 2D alkalmazásokban elkezdett szaggatni. Azt hittem vmi komoly baj van , pedig csak a ventilátor nem működött a hűtőn. Aztán felcsavaroztam az eredeti hűtőbordára egy Celeron procihűtő ventit , és öcsém gépébe azóta is műxik , úgyhogy ha nem elég neki a hűtés akkor esetleg fagyni fog , elfüstölni biztos nem .
-
zaba
tag
Rudi! Help!
-
divot
veterán
Nekem egyszer lejött az FX5900LE tápcsatija, szerencsére a win szólt, de se perc alatt tűzforró lett így is.
-
zaba
tag
Tegnap vettem egy MSI Geforce4 Ti4200 128 MB-t a kérdés a következő, mi lesz, ha a ventit leszedem és ráteszek passzívnak egy AMD procihűtő bordáját. Megsül? Na csak azért, mert már most is kib*szott hangos a gépem. Nézzétek csak, így gondoltam, csak venti nélkül:
http://vganfo.uw.hu/mauser4200.html
Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest