- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
A témát zártam. Javaslom vagy az imént említett 'Azonnali kérdések órája' c. topik, vagy úgy általában a kereső használatát. Utóbbi például ezt a postai utánvéttel kapcsolatos témát is hozta volna például: [link].
p -
lni
csendes tag
És ha nem néztem meg a csomag tartalmát átvételkor, akkor nem lehet bizonyítani semmit. Ez előny (???) pl akkor ha véletlenlenül egy nagyobb értékű, jobb terméket küldenek? Vmilyen módon követelhetik ilyen esetben a cserét az eredetileg megrendelt árura? (hisz jóval kevesebbet fizettem érte, mert az eredetileg rendelt olcsóbbb terméket fizettem ki). Ilyen esetben következmény nélkül megtarthatom a nagyobb értékű terméket?
[Szerkesztve] -
pemete2
csendes tag
A komolyabb szállító cégek maguk szokták ajánlani,hogy a kézhezvételkor a kézbesítő jelenlétében bontsd ki a csomagot és ellenőrizd a tartalmát.Ha nem a megrendelt áru van benne,vagy hibás,sérült stb.jegyzőkönyvet kell felvenni és a kézbesítővel visszaküldeni.De ettől függetlenül a nagyobb cégek ki szokták cserélni a nem megfelelő árut.
-
lni
csendes tag
Pár kérdésem lenne a megrendelésről általában!
Tegyük fel megrendelek egy távoli bolttól vmit és az vmi módon eljuttatja hozzám az eszközt és nem a csomag kibontása után látom, hogy hiányos, mert pl a kábeleket kispórolták, akkor mit tudok tenni? Vegy nem azt az eszközt küldték ki amit ugye megrendeltem, hanem mást. pl. egy nagyobb értékűt? mi a helyzet ilyenkor?
Aktív témák
- Arc Raiders
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest