Új hozzászólás Aktív témák
-
vmarci21
tag
Egyrészt jelentős különbség van aközött, hogy nem akarsz mást használni, meg hogy egy monopol/oligopol helyzetben cég úgy dönt, hogy nem használhatsz mást.
Első esetben ha mindenki Apple Pay / Google Pay-t választja, akkor piaci versenyben bizonyultak jobbnak a többinél. A korlátozós esetben meg nem volt verseny..Másrészt az hogy most nem akarsz mást használni, nem jelenti azt, hogy később sem akarsz majd, pl. ha valaki kijön egy jobb megoldással, (ami csak akkor lehetséges, ha van esélye másoknak is ilyen alkalmazásokat fejleszteni), vagy ha Apple / Google valamit nagyon elront..
-
Nem engem korlátoz, hanem így most/majd "kényszert" érezHET a google (apple, stb), hogy ne csessze el a megoldását, mert "verseny" """van""". Vagy hogy ne kérjen AKKORA jutalékot, amekkorát nem szégyell.
Természetesen jelenleg nagyon kényelmesen elvagyok a google walletjével, mert széles körben támogatott és bízok is a G-ben (mármint hogy nem lopja el a pénzem... minden másom ellopja, nyilván
)
#26 Neurotoxin mindig kuncogok, amikor az almás elképzeli, hogy a guglis-androidos szív. FYI - feloldom a telefonom, odatartom, fizettem, pá. EZ POKOL!
(szerintem almán is így megy, nem?)
Szegény pici almádat azért vegzálják, mert egy kapitalista mocsok, aki legszívesebben mindenedet elszedné. Tudom, ez szerinted nem így van, ők a jézuska!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debian GNU/Linux
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest