- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Heroes of Might & Magic 3. Kapható belőle az eredeti, teljes kiadás, és kapható a remaster, a kiegészítők nélkül. Mindez azért így, mert a kiegészítőknek nincs meg a forráskódja.
Mondjuk az eredeti fejlesztőkkel nem tudom, mi lett. És lehetnek még problémás játékok, amikhez nem nyúlhat senki, bár zömében jogi okokból, az valóban ritka, hogy nagy kiadó nagy franchise egyik részének ne legyen meg a forráskódja.
De úgy egyébként se törik magukat a kiadók, hogy a régi játékaikat modernizálják (legalább magasabb beállítható felbontás, 16:9, mégha nem is szebb textúra), kivéve, ha az egy újra eladható remaster vagy remake.De amúgy nem tudom, mit vannak úgy oda a PhysX-től. Nekem lassan 20 éve csak AMD/ATI kártyám van, sose éreztem hiányát, rosszabbuk se futott semmi emiatt, csak nem volt 1-2 effekt.
-
Busterftw
nagyúr
Mar januarban irt rola az Nvidia.
Support plan for 32-bit CUDA
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest