Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Mondjuk tényleg nem nagyon van szükségem az RT-re se, nem igazán győzött meg a videók, képek alapján. Nem ad annyit, mint amennyit lassít. PhysX effekteket értem, meg az nem is fog annyit. Meg szerintem ma már nincs is semmi plusz a PhysX támogatásból, szerintem 64 biten is csak legacy van már, új fejlesztés nincs.
-
Dilikutya
félisten
Heroes of Might & Magic 3. Kapható belőle az eredeti, teljes kiadás, és kapható a remaster, a kiegészítők nélkül. Mindez azért így, mert a kiegészítőknek nincs meg a forráskódja.
Mondjuk az eredeti fejlesztőkkel nem tudom, mi lett. És lehetnek még problémás játékok, amikhez nem nyúlhat senki, bár zömében jogi okokból, az valóban ritka, hogy nagy kiadó nagy franchise egyik részének ne legyen meg a forráskódja.
De úgy egyébként se törik magukat a kiadók, hogy a régi játékaikat modernizálják (legalább magasabb beállítható felbontás, 16:9, mégha nem is szebb textúra), kivéve, ha az egy újra eladható remaster vagy remake.De amúgy nem tudom, mit vannak úgy oda a PhysX-től. Nekem lassan 20 éve csak AMD/ATI kártyám van, sose éreztem hiányát, rosszabbuk se futott semmi emiatt, csak nem volt 1-2 effekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest