Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
válasz
NvidiaRTX #51 üzenetére
"Ha azt mondaná valaki nekem itt most helyben hogy elcseréli a telómat egy az egybe egy 14 Pro Max-ra már adnám is neki oda hogy vidd a szemem elől ezt a lagdroidot."
Én sima S23-at használok, párom 14 Pro-t, szóval ha valahol, akkor nálunk van összehasonlítási alap.
Mindennapi használat során, a rendszer fluidságában, abszolút semmi különbség nincs.
Viszont nála olyan bugok tudnak előjönni időnként (abszolút nem sűrűn szerencsére), amiket androidon évek óta nem láttam, és csak nézek hogy hogy a fenébe fordulhat elő ilyesmi egy ilyen magasra pozicionált terméknél. Még a belépőkategóriában is bosszantana.
Persze ez nem mindig magának az iOS-nek a hibája, van hogy épp egy arra fejlesztett app vacakol, mint legutóbb is.
Ugyanazt az okosotthonos rendszert használjuk, ugyanazon az alkalmazáson keresztül vezéreljük a dolgokat. Neki nemrég napokig elérhetetlen volt az egész, egyszerűen képtelen volt a telefonja csatlakozni a rendszerre, és engem kellett megkérnie ha állítani kellett valamit.
Aztán ez persze megszűnt, pár nap után újra tudott csatlakozni ő is.Szerintem ahány felhasználó, ahány készülék, annyi tapasztalat. Kár általánosítani bármelyik rendszert illetően. Piszok nagy a szórás, és az hogy te valamit látni vélsz, egyáltalán nem jelenti azt, hogy mindenkinél az a helyzet.
Ahogy én sem általánosítok a mi tapasztalataink alapján az Apple termékekről, nem gondolom hogy az összes problémás lenne. Pedig láttam már bugokat, rendszerhibákat, cifra dolgokat, még elismert szériahibát is, így hogy az iPhone 4-től a 14 Pro-ig sok telefonjuk megfordult nálunk, van iPad Pro és 2db MacBook is, nyakig vagyunk az ökoszisztémában.
Jobban belegondolva teljesen mindegy hogy melyik termék mennyibe kerül, még mindig csak sorozatgyártott használati eszközökről beszélünk, bármelyik gyártó bármelyik rendszerű készülékéről is legyen szó, hibák és problémák mindig lesznek sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az SK Hynix már szállítja az első adag, 24GB-os LPDDR5x rendszermemóriát, a OnePlus Ace 2 Pro-val kerülnek elsőként forgalomba.
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest