- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dester31
tag
válasz
tivike1986 #2 üzenetére
Sajnos nem fér több
-
Cassi
őstag
Elég borzalmas következményei vannak ennek a sok képfeljavító eljárásnak.
Egyrészt teljesen szétesik az egységes grafikus API, minden gyártó minden típusát külön kell supportálni. Ez végleg kinyírja a versenyt, mert egy új belépőre szinte lehetetlen feladat várna. Továbbá egy csomó munkát jelent és extra pénzekbe kerül.
A másik, hogy az FPS mint mérőszám tökéletesen értelmetlenné és összehasonlíthatatlanná válik. A nyers számokat le lehet írni, csak értelmetlen, mert minden kicsit is igényesebb játéknál szinte kötelező bekapcsolni a képjavítást, csak az számít majd. Az X képjavító 4x hiperbolikus framegennel és az Y képjavító 6x parabolikus framegennel már kvázi nem vethető össze.
-
Ehhe, 2016-ban vettem a 3DMarkot, szóval kiestem. Mondjuk AMD Radeon RX 6800-am van!🤣
-
Dester31
tag
"A DLSS 4 mód fő funkciója, vagyis a képgenerálást csak GeForce RTX 50 sorozatú VGA-val működik."
Ez nem igaz, 4000-es sorozattal (nekem 4080 Super van) van 2x framegen opció is, ahogy az az alábbi linken is látható lesz.
Egyébként eléggé meredek az eredmény nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest