- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Üzemidő szerintem nem mérvadó, mind nagyon jól bírja.
Kamerában meg nem jobb az Oppo, én is úgy éreztem, hogy igen, de összehasonlítva a képeket, egyáltalán nem jobb, sőt pont Authentic miatt nekem jobban is tetszik. [link]
A 3x zoom az, ami jobb az Oppo-ban, de mindent össze vetve kamerában, egy jobb csomag az ultra szvsz.(szélesebb ultraszéles, 5x zoom, változtatható rekesz, authentic.)
De az tuti, hogy az authentic megosztó, és nem mindenkinek tetszik. -
Elit3Zotya
addikt
Nem igazán
Az első pár nap használat után gondoltam, hogy az Oppo felé húzok, mert ugye nekem mindegy melyik márka, csak jobb legyen
De több hét használat után, azt mondom ha letennék elém mind a 3-at, akkor bizony a 13 ultrát választanám, mert az én felhasználási szokásaimhoz, talán az ált a legközelebb.!
Nyilván mivel neked egyik sem volt, nem tudod megítélni, én sem tudok egyértelmű győztest hirdetni, de ezt már leírtam neked is.
Olyan hogy legjobb szerintem nincs, inkább olyan van, hogy kinek mi a fontosabb.
Az s23 ultra is tud legjobb lenni, mert vannak olyan funkciói amik a másik 2 be nincsennek meg, és ha ez fontos valakinek, akkor hiába jobbak kijelzőben vagy kamerában vagy nem nevetséges a töltési sebességük.
Akkor is az marad a legjobb nekik, mert használják a note funkciókat vagy a dex-et.
Vagy mert fontos nekik a sűrű és hosszú amd frissítés, de videózásban is a legjobb androidon belül szvsz.
Ezek is fontos szempontok és ebben a Samsung a legjobb jelenleg.
Egyéni preferencia kinek melyik a legjobb és hogy melyik áll a legközelebb hozzá.#9doooo Miért ne lehetnék én is Samsung fan..? Csak te lehetsz az..?
Én szeretem az ők termékeiket is, amikor valamit jobban csinálnak leírom azt is nyugi, és meg is veszem.
Persze nem leszek soha olyan jó fizetett színész, mint te. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest