- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
De akkor miért veszik meg az emberek? Miért fogyasztunk?
Mert nincs jobb? Vagy mert pont ez az akciós a szolgáltatónál? Vagy mivel a csapból is ez folyik egy idő után elhiszed a reklám szöveget? Egy rakás termékből tudtak régen jóval tartósabbat csinálni, manapság meg csak a sz@r van. Ha meg véletlenül van jó is akkor meg ugye a pénztárcánk szab határt sokszor. Én se veszek fél milláért telot... de még a 300.000 is az inger küszöbön túl van. -
Nagyon rendes vagy, hogy máris minősítesz, mert gondolkodok. Felőlem azt csinálsz amit akarsz de ne másokon élvezkedj.
Életemben 2 darab készüléket vettem újonnan, de nem hiszem, hogy bármi jelentősége volna. Kizárt, hogy az emberek önön maguk állítják fel a keresleti igényt. Tényleg annyira naív vagy, hogy azt gondolod a gyártók csak kiszolgálnak?
A másik meg, hogy értelmezéssel is gondod van, hiszen leírtam: " ezt globálisan értem, nem erre az egy szem gyártóra" Tudod ez mit jelent? -
-
Elit3Zotya
addikt
Láttam már nem egy fant, de azért ő na..
Én várom a Samsung bejelentését is, mert szeretem a fold szériát, de azért remélem elfelejtik már végre a FrédiBéni kijelzőt és végre váltanak 10 bitre vagy ne adj isten 12bitre, és ugye fényerőt is illő lenne végre növelni ha már ők gyártják az egyik legjobb panelt másnak(Iphone 14 pro), mert mindenki lelépte már őket ebben IS.!
A kamerákról nem is beszélve, hogy konkrétan 3. éve ugyan azt adják el, mert pl 21 ultra óta nem lettek jobbak a fotók, sajnos legnagyobb bánatomra.
De majd frissítéssel a Samsung helyre rakja a kamerát, ami kb olyan, mint az AMD-nál a szuper driver ami 10 éve érkezik, csak nem tudom hova.13 Ultráról gondolom megint nem lesz érdemes váltani a sima 14 és 14 pro-ra.
Most hogy kipróbáltam kb mindent IS, úgy érzem, idén is a Xiaomi csúcs áll hozzám a legközelebb, valahogy ebben a modellben érzem megint az erőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest