- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Elit3Zotya #12 üzenetére
jól fizetett színész....
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #12 üzenetére
"Persze nem leszek soha olyan jó fizetett színész, mint te.
"
Ó, dehogynem, még sokkal jobb is. A 14 Ultrát minimum ingyen kellene megkapnod a cégtől, remélem meg is lépik, megérdemled.Ha így haladnak az új szériákkal, januárra már meg is érkezik.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #14 üzenetére
na itt jön be a szubjektivitás.
szerintem jobb az oppo kamerában. a szélesebb uw valóban hiányzik, de ezt mondtam is.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #12 üzenetére
Igazából rövidre zárult a kérdés, mert belemásztam hogy milyen hátrányok lehetnek még a kínai szoftver miatt, ezért esett el az oppo, meg a fotós topikkal ellentétben nekem elég fontos az uw látószög, és minőségben hiába etalon az oppo uw, ha nem elég széles. Ha akár egyengébb de szélesebb uw lenne az oppoban, és lenne eu-s forgalmazás, akkor az lenne a nyerő, mert üzemidőben jobb mint a xiaomi, kamerában szintén. Így viszont a 13 ultra marad, ha váltok. Ott meg az a baj, ami az itteni tesztben is le van írva, hogy az Authentic meg a Vibrant között félúton lenne valahol a nekem optimális. De hát ez van.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #8 üzenetére
idén is a Xiaomi csúcs áll hozzám a legközelebb, valahogy ebben a modellben érzem megint az erőt.
korábban azt írtad, hogy az oppo a legjobb idén.
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #8 üzenetére
Ugye nem azt akarod mondani, hogy én hoztam fel őket megint? Nálad többet senki nem beszélt (offolt) róluk ebben a topicban. Akkor most hirtelen átvedlettél Xiaomi-vérfanból, Samsung-vérfanba (saját logikád alapján)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin's Creed Odyssey
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest