- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Én áprilisban vettem tv-t. Akkor annak a tv-nek 250 volt a piaci ára. Az EMAG-on sikerült megvenni 227-ért. Ha vártam volna még 1 napot akkor 202.000 lett volna. Nagyon sokan rendeltek akkor így tv-t. Ha két akciós terméket rendeltél együtt akkor még elengedtek 15%-ot kb. És a másik lehetett 1500 ft usb kábel is. Csak ugye senki nem tudta hogy még jobban beesik az ára én meg 0-ás hitelre vettem és nem akartam variálni a visszamondással.
-
enginev3.0
félisten
Az is téves állítás hogy minden esetben emelkedik a havidíj ha hűséget köt az ember
Nekem speciel most emelkedne mert egy kb 5 éves díjcsomagom van, ezért (sem) vettem még új telefont
De tavaly vettem telekomtol tvt, otthoni net és telefont meghosszabbítva és nem lett drágább semmi
Csak kaptam némi készülék kedvezményt
És kényelmesebb havonta fizetni a tvt mint egyben
De ott is a lehetőség pár gombnyomásra előtörleszteni -
gulupeti
senior tag
2016-ban 7k-ért kaptam új belépőként magentában egy Huawei Mate 8-at a T-től, na ekkor még voltak kedvezmények, érdemes volt hűségidőt kötni, azonban már 2018-ban is sokkal hitványabb volt az egész, az elmúlt években pedig már egyenesen nevetséges amit kínálnak. Hosszú évek óta nem is vagyok hűségben, mert semmi értelme.
Az, hogy kamatmentes részletre elhozhatod az ok, viszont az, hogy egy készülék listaára még a megjelenése után 1 évvel is ugyanaz és ebből vonják le a manapság már szinte nullára megnyirbált "kedvezményeket", hát köszönöm, de én ebből nem kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged