- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
enginev3.0 #25 üzenetére
Ha megnézed a képet jól látszik hogy a két csomag alapára ugyanaz. Csak az egyikre kevesebb a kedvezmény amit elenged. Ez legalább 10 éve így van már. Csak régebben emlékeim szerint 1000 ft volt a kedvezmény ha nem vettél semmit.
Ha folyamatosan hűségben van a csomag ezt nem látod sose. -
cs.zs.
veterán
válasz
enginev3.0 #25 üzenetére
Előtte a 2 db 1000/1000 net egy árban volt, és ha megnézed, a listaára most is ugyanannyi, csak egyik helyen kevesebb lett a kedvezmény.
-
cs.zs.
veterán
válasz
enginev3.0 #17 üzenetére
4 db mobil előfizu van a Magentámban, + 2 db lakás-net + 1 db vezetékes telefon.
Azt nem állítom, hogy minden "hűséges" dolog megdrágul, hiszen korábban nekem sem volt ilyen élményem. De nekem ez most a legutóbbi, és ez viszont így lett. Amit behűségeltem, az 500 Ft-tal drágább lett. [kép] -
cs.zs.
veterán
válasz
enginev3.0 #15 üzenetére
Nem csak azt kell nézni, hogy a cucc mennyibe kerül, hanem azt is hozzá kell számolni, hogy valamelyest a havidíjon is emelnek.
Magenta 1-es vagyok én is, sok-sok előfizuval.
Többek között 2 db lakásban van 1000/1000 net is a nevemen.
Egyikre leszerződtem tavaly további 2 évre, (a másikon már nincs hűség), és kihoztam részletre egy műszaki cikket. Az adott termék 420-430.000 Ft-ba került az interneten mindenhol, minden boltban. Telekomtól 22 havi részletre így 22x 18953 lett volna, de az első részt is a Telekom állta, így nekem ténylegesen 21x 18953 Ft-ba kerül, ez így 398.013.- Ft, de hozzá kell számolni azt is, hogy a hűség nélküli netem most 5800 Ft-/hó, a hűséges pedig 6300.-Ft/hó-ra emelkedett, azaz itt van még 24x 500 Ft is, azaz további 12.000 Ft.
Ezzel együtt is a Telekomtól olcsóbban a jutottam az eszközhöz, mintha bármilyen boltban vettem volna.
Így az az állítás, hogy semmit nem éri meg szolgáltatótól kihozni - TÉVEDÉS. -
7Heads Drago
veterán
válasz
enginev3.0 #12 üzenetére
Viszont nálam, ha telot veszel emel a havídijon. Szóval a telo ára hiába jó, de 22 hónapig az emelt díjjal már drága a telo.
-
Predatorr
őstag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Semmilyen telefon nem jó szolgáltatói kínálatban. Legföljebb olcsó, de még az sem biztos, mert miért adnák sokkal olcsóbban, mint bárki más? Épp a minap néztem, mekkora ráfizetés az "olcsó" Magic6 Pro a Yettelnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest