- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr. Akula
félisten
Ezeknek milyen az adóvevőjük? Nekem a Pwnage Ultra Custom Wireless Symm 2 rendszeresen elugrál fél képernyőket (nem folyamatosan, de pár perc - fél óránként elteleportál a kurzor). Felváltva használom egy Logitech G Pro Wirelessel (egyik tölt, másik játszik), ugyanabban az USB portban váltom az adóvevőiket is, és amíg a Logi sose mászik el, ez rendszeresen. Pedig a Pwnageről is jókat olvasni mindenhol... Megint ott tartok hogy rádiós egérben csak Logi, de van esetleg még más megbízható (és jó) is? Gondolom valami zavarhatja a jelet, de a Loginak nem? Nincs 1 méterre az egér az adóvevőtől, de direkt rálátásban nincs.
-
Gomez86
őstag
Nekem több éve van ilyen glorious egerem sok lyukacskával rajta és azon kívül hogy néha belefújok sűrített levegőt nem igazán szoktam takarítani és semmi baja, nem áll benne a szemét. Bezzeg a login már nekem is ragad a felület rendesen.
Csak játékra használom, de soha nem mennék vissza a 100g feletti egerekhez.
Kicsit olyan mint súlyzóval a kezedben futni. Szép lesz a bicepszed tőle, meg nem lógatod a kezed mint a döglött halat, de úgy amúgy gyorsabban és tovább futsz kézisúly nélkül... -
Akula
őstag
válasz
Synthwave #15 üzenetére
Köszi a választ!
Én mindent el tudok fogadni, de ahogy linkelted is, kinek a pap, kinek a papné.
Nekem, aki nem játszik ez pont olyan, mint ősembernek a komplex számok.
Ami tuti, hogy ennyi pénzt nem adnék egy ilyen cuccért, csak ha kibír 10 évet, mint itt ez a szürkére kopott noname HP egér az asztalomon. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Elsősorban a könnyítés, de amúgy igen, jobban átszellőzik, szóval nyáron nem izzadsz rá annyira.
Van itt vagy nyolc lukacsos, szóval tapasztalat.
-----------------------------------------------------------------------------------------
(#8) Akula: Az se igaz. Azok legfeljebb a Vérdömötörök, szinte senki, aki számít/tudja, hogy mit csinál skill szempontjából, nem használ nehéz eszközöket (FPS-ekben legalábbis), és ennek nagyon egyszerű, szimpla fizikára visszavezethető okai vannak.
-
RobbyJr
addikt
Nekem 5 éves cougar hagyományos egerem van (matt, nem lakkozott) enyhe kopás látszik rajta, de egyáltalán nem ragad. Én ebből kiindulva tudom ajánlani a hagyományosat, de amiket leírtál a lyukacsosról, annyira nem vállalhatatlan. Lehet kipróbálok majd egy vezeték nélkülit ebből.
-
dqdb
nagyúr
Ha ránézek az egy évet használt, teli borítású, vállalhatatlanul kinéző, takaríthatatlan, ragadóssá vált, málló bevonatú korábbi egeremre (MX Master 3) és ránézek a 8 hónapot használt sajtreszelőre (Xlite V2 Wireless), akkor a következő is egyértelműen lyukacsos lesz, pedig egyáltalán nem játszom.
Ami bemegy felül a lyukakon, az tipikusan alul helyből ki is megy, mert ezeknek az egereknek az alja is ki van könnyítve, ráadásul úgy érzem, nyáron kevésbé izzad a kezem a lyukak miatt. A hüvelykujjnál a teli burkolatrész 8 hónap után fényesre kopott, ami nem meglepő, az ABS és a bőröm nagyon nem barátok (az MX Masteren az a rész fényesedés helyett mállik), de az egér hátán nincsen semmi jele ennyi idő sem kopásnak, mert a lyukak miatt eleve kisebb felületen érintkezik a kezem és valószínűleg másképpen mozgatom rajta (ellentétben az MX Master 3-mal, ahol a bevonat eléggé megkopott a tenyér alatti részen), és nem ragad tőle a kezem, akárhányszor hozzáérek (ellentétben az MX Master 3-mal), és nem mállik róla a borítás, mert eleve nem volt rajta (ellentétben az MX Master 3-mal).
Takarításnak bőven elég egy gyors nem alkoholos törlőkendős áttörlés 2-3 hetente, és eddig egyszer fújtam át rajta sűrített levegőt.
A súly másik dolog, az 59 gramm vs 141 gramm különbség finoman szólva is érezhető, és sima desktop felhasználás mellett sem az utóbbit jó használni. Elsőre persze furcsa és enyhén zavaró volt, hogy milyen könnyű, de pár óra után fordult a kocka.
-
Akula
őstag
OFF, mert nem témához vág a kérdés, csak ilyen egerem még nem volt: Ennek a perforált háznak a jobb szellőzés a célja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged