- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Synthwave
üzenetére
Mert így hatékony. Neked spórol. Állíthatsz Amper, hőfok, freki, vagy fesz limitet, de hagyd, h csinálja a dolgát.
Ha pl. nem terhelsz minden magot, akkor csak azok fűtenek és fogyasztanak, amik dolgoznak, a többi idle. Kevesebb Amper, kevesebb hő, tovább és/vagy magasabb freki a dolgozó magoknak. De egyszer beállítod a limiteket és annyi, ezt nem veszed észre. -
-
Sinesol
veterán
Fene tudja, én tavaly 2600x-ről váltottam 5600-ra, de nem éreztem azt az óriási előrelépést. Biztos gyorsabb amugy, de korábban sem volt azért gondom, inkább én is amiatt váltottam, hogy időtállóbb lesz, meg gyorsul valamennyit. Főleg Dota 2-vel játszom, az még eléggé cpu limites is, ott volt különbség, 10-20-al jobb fps a dropoknál, asszem az átlag fps is kb ennyivel jobb. Szerintem platformon belül azért óriási csodára nem lehet számitani, kicsit mindig szkeptikusan álltam az upgradekhez. Gondolom az 5800X3D lehetne nagyobb ugrás, de akkor én már inkább platformcsere, mint AM4-be még pénzt tolni. Egyébként 4K-ban játszom szóval nyilván azért befigyel némi gpu limit is, de az mindig is ott lesz magasabb felbontásokon, már WQHD-ban is.
Ha apróról jó áron tudsz cserélni, akkor talán megéri, újonnan nem feltétlen, tekintve, hogy eléggé lement már a 2000-es Ryzenek ára, sokat kell hozzátenni. Ha mindenképp upgrade, akkor én X3D cuccra hajtanék a helyedben.
-
-
brabbitz
aktív tag
válasz
Synthwave
üzenetére
2700-ról megéreztem a váltást, több gépembe Zen3-at raktam.
Szerintem ha olcsón beszerzed, esetleg garival újonnan szint. olcsón, vagy megvárod ezeket a procikat.
Én most legutóbb 50-ért vittem el egy 5600X-et garival, és single core depend programoknál eléggé fürge. Ha olcsón találsz, szerintem megéri. -
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Orvosi kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Samsung LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha pl. nem terhelsz minden magot, akkor csak azok fűtenek és fogyasztanak, amik dolgoznak, a többi idle. Kevesebb Amper, kevesebb hő, tovább és/vagy magasabb freki a dolgozó magoknak. De egyszer beállítod a limiteket és annyi, ezt nem veszed észre.