- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
Dragon3000 #64 üzenetére
Igen, van ott is valamennyi javulás, de még egy 4090 mellett sem túl számottevő, aszem 10% különbség körül van, gyengébb kártyákkal meg lehet még az is elolvad, ha nem veszünk vissza a részletességből. Miközuben árban azért elég nagy a különbség a sima procik előnyére. Persze, ha valaki az elérhető legjobbat akarja, akkor nem számít a pénz, a jó ár/érték arány általában nem a legjobb teljesitménnyel párosul.
-
Sinesol
veterán
Fene tudja, én tavaly 2600x-ről váltottam 5600-ra, de nem éreztem azt az óriási előrelépést. Biztos gyorsabb amugy, de korábban sem volt azért gondom, inkább én is amiatt váltottam, hogy időtállóbb lesz, meg gyorsul valamennyit. Főleg Dota 2-vel játszom, az még eléggé cpu limites is, ott volt különbség, 10-20-al jobb fps a dropoknál, asszem az átlag fps is kb ennyivel jobb. Szerintem platformon belül azért óriási csodára nem lehet számitani, kicsit mindig szkeptikusan álltam az upgradekhez. Gondolom az 5800X3D lehetne nagyobb ugrás, de akkor én már inkább platformcsere, mint AM4-be még pénzt tolni. Egyébként 4K-ban játszom szóval nyilván azért befigyel némi gpu limit is, de az mindig is ott lesz magasabb felbontásokon, már WQHD-ban is.
Ha apróról jó áron tudsz cserélni, akkor talán megéri, újonnan nem feltétlen, tekintve, hogy eléggé lement már a 2000-es Ryzenek ára, sokat kell hozzátenni. Ha mindenképp upgrade, akkor én X3D cuccra hajtanék a helyedben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged