- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Note 8 óta samsungom van, mellete volt sok más is, HTC 10, Huawei Mate-ek, Oneplus stb. Samsungnál a Note 9 óta folyamatosan szopás van az exynos-szal, nálam főleg a térerő miatt. GY A L Á Z A T O S A N 💩 És mindjárt jönnek a felkent samsung papok akik kitalálják, hogy hülye vagyok meg csak haluzok, de nem igazán érdekel a pampogásuk, ha egyszer tendencia már évek óta. Fel kell csapni a redditet aztán ott van, nem egyedi eset sajnos. A vacak üzemidőről nem tudok nyilatkozni, nálam még ilyesmi telefon nem élte meg töltés nélkül az egy napot.
És igen, ennek ellenére samsungom van, mert tollat még eddig rajtuk kívül normálisan nem volt hajlandó egy gyártó sem integrálni a telefonba. Evvan.
Kérdésedre válaszolva. +1 S23 jó vétel, a 24 meg egyelőre lutri. A 23 egy jól sikerült széria, kettő is van közeli ismerősöknél, egy sima meg egy ultra és csodák csodája, ahol nekem a 21 Ultrával egypálcás az 5g-m, ami sokszor 4g-re visszaugrál és alkalomadtán még edge-re is lepusztul Szegeden a város közepén, nekik stabil az 5g -
mhydas99
senior tag
Exynos gyorsabban merul mint az U-571. Tereroproblemak nagyon sok embernel (koztuk nalam is) jelen vannak. Ujabb Mediatekek, Kirinek, Snapdragonoknal nem tapasztaltam. Persze ha szeretnw naponta ketszer tolteni, vagy nagyon keveset hasznalja a telefonjat akkor nem fog feltunni. Ha nincs mas telefonnal tapasztalata hivasnal, akkor a tereroingadozas sem szur szemet. Em kukaba valo az Exynos senki nwm mondja. De ha ugyanolyan vagy kozel azonos aron barmi mas procit kaphatsz akkor inkabb azt vedd. Hidd el jobban jarsz. Ha mar nekunk nem hiszel mwnj fel kulfoldi forumokra. Tobb ezer bejegyzes van ezekkel a gondokkal. De amigy nekem mindegy mit valasztasz. Csak jo tanacsnak szanom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Gurulunk, WAZE?!
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest