- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Jó irány, hogy végre érdemben mennek lefelé az árak ebben a kategóriában! Nyilvánvaló, hogy ezért kompromisszumot is kell kötni. De 400 €-ért én már elgondolkodnék egy vételen akár.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
pusszycat
nagyúr
Nekem a tabletem-ben van ilyen SoC, ha lassú géphez vagy szokva talán nem tűnik fel, de van, h döcög, nem mindig de kellemetlen.
Lassabban tölti be az app-kat pl.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
Elismerem szép a "csomagolás" de az kevés lesz az árához képest, egy snapi 7 gen 1 jobban állt volna ennek a telefonnak.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
-
judas13
addikt
Megnézem- nézném azért élőben😉, de elhiszem, hogy neked ilyenek a tapasztalataid.
Alapvetően örülök annak, hogy végre emberibb árakban is elérhetőek lesznek lassan ezek a hajlítható telók. Nem gondolom túl, hogy nemsokára lesz egy másik second brand pld. aki majd erre a 400-as árra is rávág és elindulunk egy egészséges verseny felé. És nem, mit tudom én két, három nyomorult cég határozza majd meg ezt a piacot, árakat kizárólag."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
kbyte1024
veterán
Amúgy igen, nekem kB 20perce jött meg egy ilyen. Amúgy meglepően jó, csak frissítés nem jön rá soha. De osszeszereles és a többi eskuszom használható. Ez anyumnak jött most, komoly 30ezer pénz volt Apumnak meg egy Blackview Shark8-at vettem.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
pusszycat
nagyúr
válasz kbyte1024 #17 üzenetére
Ök nem játszanak gondolom, és még a türelmesebb generációhoz tartoznak. Én anyámnak motorolat vettem valami G szériát az sem volt drágább mint ezek, na jó csak egy picit.
-
haruspex
aktív tag
válasz pusszycat #18 üzenetére
Nekem egy moto edge 40 neo van, de finoman nagyon szólva nem a szívem csücske... Viszont vettünk filmet nézni egy 20-22k-s igazi kínai teclast tabletet, és meglepően jó vmi 22nm-es soccal. Nyilván frissítést ez se kap, meg nincs rátelepítve minden vacak, de messze gyorsabb mint várná az ember, mert az egy szoftvert ami valaha lesz rajta, sikerült normálisan megírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest