- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lostprophet
aktív tag
Kicsit megkésve, nem is láttam, hogy hozzászólt még valaki
Ilyet raktam bele: https://www.pcx.hu/western-digital-120gb-green-wds120g2g0b-m-2-ssd-meghajto-00289984 -
lostprophet
aktív tag
-
lostprophet
aktív tag
válasz
jfhamike #280 üzenetére
Az első alkalommal 7 napig bírta, aztán alaplaphiba. 1 hónapot volt szervizben, azóta működik megint. Dobtam bele egy olcsó, WD M.2-es, 120 gigás SSD-t (PCX-en 8000 ft volt, megérte), és elégedett vagyok vele, amennyire ezek után lehet.
Az akkuidő olyan 6 óra körül alakul (csak kétcellás sajnos, de nekem fordításra, és böngészésre kellett, semmi másra, ahhoz pedig elegendő). Gyorsan elindulnak, semmi hangja nincs, mivel passzív hűtéses.
Finoman jár a zsanérja, nem ropog (mondjuk sokat hozzátesz, hogy nem műanyag a borítása).A gépen alapból Windows 10 S van, de ez alapján kapcsoltam ki (vagyis inkább változtattam át sima Home verzióra): https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4456067/windows-10-switch-out-of-s-mode
Csak egyszer lehet megcsinálni, utána sima Home verzióként fog működni, visszacsinálni nem lehet (de nem is kell, otthon semmire nem jó az S Mode).
A sok gépeléstől a gombok fényesednek, de szerintem ez minden laptopnál így van.
-
lostprophet
aktív tag
Gondoltam hátha valakit érdekel, megvettem a mostani Aldis újságban is található Akoya E3222-et (mivel csak szövegszerkesztés, böngészés, fordítás kombóra kell, dedikált videókártyára és erősebb procira nem vágytam).
A dobozban csak a gép illetve a töltője (meg kézikönyv) van, a képe 1920x1080 és nagyon szép (főleg ezen az áron).
Billentyűzet nem billegős, magyar kiosztású (mondjuk az ú és ű betű kissé kisméretű, de megszokható).A hirdetéssel ellentétben Windows 10 Home S van rajta, ami ugye csak a Microsoft Store-ra korlátozza a letölthető és használható alkalmazásokat, de néhány kattintással véglegesen sima Windows 10 Home-ra állítható a rendszer.
Microsoft Office 365 1 éves előfizetés van hozzá (ha letelt, utána évi 20900 Ft kedvezményesen, szóval azt már ki fogom hagyni).
A Wifit valamiért eldobja itt vidéken (egy régi TP-Link router van itt, szóval lehet azért, majd kipróbálom az otthoni Asus-on), de utána visszacsatlakozik, csak idegesítő, hogy egy Youtube videót nem tudok végignézni.
Érintőképernyő pontos, tablet alakba hajtva letiltja a billentyűzetet, hogy ne lehessen véletlenül elnyomkodni hátulról. Bővíthető 1 darab M.2-es SSD-vel (majd dobok bele egy Samsung 970 Evo-t kövi fizetésnél).
Ha esetleg valakinek van még kérdése, nyugodtan szóljon
-
lostprophet
aktív tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam az E2228T laptop vásárlásán (találtam egyet az egyik budapesti Aldiban), de magyar nyelvű a billentyűzete? Illetve azóta valakinek van esetleg még baja/öröme ezzel a típussal, mert azt is szívesen meghallgatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Fogyjunk le!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Linux Mint
- Debian GNU/Linux
- Azonnali játékos kérdések órája
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest