Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lostprophet
aktív tag
válasz
jfhamike #280 üzenetére
Az első alkalommal 7 napig bírta, aztán alaplaphiba. 1 hónapot volt szervizben, azóta működik megint. Dobtam bele egy olcsó, WD M.2-es, 120 gigás SSD-t (PCX-en 8000 ft volt, megérte), és elégedett vagyok vele, amennyire ezek után lehet.
Az akkuidő olyan 6 óra körül alakul (csak kétcellás sajnos, de nekem fordításra, és böngészésre kellett, semmi másra, ahhoz pedig elegendő). Gyorsan elindulnak, semmi hangja nincs, mivel passzív hűtéses.
Finoman jár a zsanérja, nem ropog (mondjuk sokat hozzátesz, hogy nem műanyag a borítása).A gépen alapból Windows 10 S van, de ez alapján kapcsoltam ki (vagyis inkább változtattam át sima Home verzióra): https://support.microsoft.com/hu-hu/help/4456067/windows-10-switch-out-of-s-mode
Csak egyszer lehet megcsinálni, utána sima Home verzióként fog működni, visszacsinálni nem lehet (de nem is kell, otthon semmire nem jó az S Mode).
A sok gépeléstől a gombok fényesednek, de szerintem ez minden laptopnál így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest