Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lostprophet

aktív tag

Gondoltam hátha valakit érdekel, megvettem a mostani Aldis újságban is található Akoya E3222-et (mivel csak szövegszerkesztés, böngészés, fordítás kombóra kell, dedikált videókártyára és erősebb procira nem vágytam).

A dobozban csak a gép illetve a töltője (meg kézikönyv) van, a képe 1920x1080 és nagyon szép (főleg ezen az áron).
    Billentyűzet nem billegős, magyar kiosztású (mondjuk az ú és ű betű kissé kisméretű, de megszokható).

A hirdetéssel ellentétben Windows 10 Home S van rajta, ami ugye csak a Microsoft Store-ra korlátozza a letölthető és használható alkalmazásokat, de néhány kattintással véglegesen sima Windows 10 Home-ra állítható a rendszer.

Microsoft Office 365 1 éves előfizetés van hozzá (ha letelt, utána évi 20900 Ft kedvezményesen, szóval azt már ki fogom hagyni).

A Wifit valamiért eldobja itt vidéken (egy régi TP-Link router van itt, szóval lehet azért, majd kipróbálom az otthoni Asus-on), de utána visszacsatlakozik, csak idegesítő, hogy egy Youtube videót nem tudok végignézni.

Érintőképernyő pontos, tablet alakba hajtva letiltja a billentyűzetet, hogy ne lehessen véletlenül elnyomkodni hátulról. Bővíthető 1 darab M.2-es SSD-vel (majd dobok bele egy Samsung 970 Evo-t kövi fizetésnél).

Ha esetleg valakinek van még kérdése, nyugodtan szóljon :)

Új hozzászólás Aktív témák