Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gazda1
tag
Arra a kérdésre tud valaki válaszolni, hogy 3 és fél hónap után is visszaveszik-e a P6812-est, ha nem vagyok vele elégedett??
Amúgy nekem nincs vele bajom, leszámítva a rossz anyaghasználatot, viszont nem használom ki a teljesítményét, amit elvileg a melegedés miatt sem tudnék kihasználni, de ahogy nézem, ennyiből már jó kis Toshiba L750-est tudnék venni, vagy valami belépő szintű üzleti notit, esetleg valami olcsóbbat és még pénzem is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest