- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ggeleven
őstag
Volt Lidlben 25ért akkus porszívó, de több üzletben sem találtam az akció kezdetén, pedig azt behúztam volna. Majd lesz másik előbb-utóbb.
Én is Lidlben vettem június elején az alátétet, akkor is 5e volt most néztem vissza. Teljesen jó cucc.
Nálam gumilapokon van a medence (családtag gumifeldoldozóban dolgozik, szóval rendelkezésre áll dögivel), így is tök jó kényelmes, de nehéz megakadályozni, hogy valamennyire ne csússzanak szét. Jövőre lehet teszek rá xps lapokat én is.
Ha tűző napon van a medence, akkor szerintem is hasznos egy árnyékoló, mert szénné ég az ember és úgy kap napszúrást, hogy észre sem veszi (vagy csak túl későn).
Amúgy előre is tudtam, hogy így lesz, de már érzem is, hogy nem a medence drága, hanem azt fentartani jól. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest