- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #702 üzenetére
De a Nokia név jelent valamit. Így magában, mert a MS féle Nokiára máshogy néztek a kezdetektől, kivéve egy egész kis réteget.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #695 üzenetére
A MS helyében én hagynám az egész mobilos ágat a fenébe. Ha nem megy hát nem megy. Csináljanak mást a szabad kapacitásukkal.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #678 üzenetére
Valóban jó kérdés ,hogy a MS-nél levő Nokia dolgokkal mi lesz.
Hogy a Lumia halott az nem új. Nem is élt igazán soha. -
MR007RM
addikt
válasz
cskamacska #624 üzenetére
Hát ez qurva jó. Inkább ne adj több ilyet ide.
Ilyen nincs.
Tönkreteszi a Nokiát aztán mág prémiumot is kap hozzá, hogy milyen ügyesen csinálta. Jól végezte a munkáját elismerésképpen.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #619 üzenetére
Nem feltétlenül.
Ezt egyébként többen tippelték itt-ott, de mindig le lettek hurrogva... -
MR007RM
addikt
válasz
cskamacska #619 üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
cskamacska #611 üzenetére
Elop megy vissza az ms-hez.
-
MR007RM
addikt
válasz
cskamacska #593 üzenetére
Na és? Én is megvenném. Kemény gyűjtésbe kezdtem már egy ideje.
Úgy érzem rám lenne ott most nagy szükség.
Megmondtam előre..............
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #562 üzenetére
a Nokia meg hirtelen kebelére öleli az elkóborolt Sailfish fiait.
Milyen szép is lenne. Egy Sailfish PV mobil.... -
MR007RM
addikt
válasz
cskamacska #562 üzenetére
"a Nokia meg hirtelen kebelére öleli az elkóborolt Sailfish fiait."
A Nokia 650 millió dollárral tartozik a Microsoftnak
Nem mai hír, de az utolsó mondatodra ez a fotó és hír jutott az eszembe. Be vannak itt biztosítva a dolgok örök időkre. A Nokia sosem fogja tudni visszafizetni. Ez megy a világban mindenütt, az eladósítás egy cég vagy ország esetében, hogy valaki tulajdonává válj.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #550 üzenetére
Symbian vonal épp most készül teljesen eltűnni a repertoárból(de még így is 3,2 millió, 2011-ben pedig 18 !
volt 4. negyedévben), de nincs ami helyettesítse.
Pedig gondolom az alap cél az volt, hogy a WP majd helyettesíti a Symbiant, ami sok millós WP-s mobil eladását jelentette volna. de a felhasználók máshogy gondolják.
a WP sorsa már most a Nokián áll vagy bukik, Nem csak rajtuk. A MS nem enged elég nagy beleszólást a rendszer alakításába, pedig a múltat ismerve egy ilyen zárt rendszer (osztály)idegen a Nokiától.
A Nokia A kameráival, meg az ingyen navival tud lövöldözni, de kérdés elég-e ez ahhoz, hogy a WP-s eladások felfussanak. -
Воланд
titán
válasz
cskamacska #550 üzenetére
"de ahhoz képest hogy 4-8% piaci részesedéssel ámítottak év közben innen-onnan(én meg szó nélkül bekajáltam), a 2,4% az amolyan pofon értékű. Legalábbis számomra."
nem kell elhinni mindent, amit a neten olvasol.
a samsungos reszre hatalmas +1. erdekes lesz majd latni, amikor a sajat cuccat kezdi el nyomatni a droid elleneben.
a wp moguli kihatralas meg alapvetoen mango korul kezdodott, amikor a nokia kicsit szabadabb kezett kapott, meg elkezdte "felvasarolni" a app fejlesztoket. ez neki jot tett, meg egy kicsit a platformnak is, de a tobbi gyarto ugy volt vele, hogy jo, akkor mi csak tessek-lassek modon nyulunk a wp-hez. pont ezert kellett az, hogy a htc legyen most a referenciagyarto.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #538 üzenetére
Ha leginkább csak a Nokiás WP mobilokat viszik, akkor előbb-utóbb a többiek leállnak vele.
Másrészt idén jönnek az új rendszerek (Ubuntu, Sailfish, BB10, stb), amik lehet hogy lemossák ezt a pár százalékot is.
Akkor mit csinál a Nokia? -
MR007RM
addikt
válasz
cskamacska #500 üzenetére
A Nokia már régen nem Nokia. A MS csak tolóerőnek használja miután rálépve ugródeszkaként a viz alá nyomja majd. Először kivérezteti aztán majd megadja a kegyelemdöfést. Ilyen a pénz világa. Kár hogy sosem tudjuk meg mi lett volna ha..........
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #493 üzenetére
Nincs itt ásás, csak puszta számok.
Elég baj ez, hogy kedvenc gyártóm így áll. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #490 üzenetére
Alig fogynak a Nokia Lumia készülékek
Mielőtt valaki megmagyarázná, hogy a WP8 frissítés hiánya miatt, azt mondanám, hogy az átlag usernek fogalma sincs erről.
Szerintem. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #490 üzenetére
Nem temeti senki. Viszont Olaszország egy kisebb piac, az USA meg egy (sokkal) nagyobb.
-
MR007RM
addikt
válasz
cskamacska #467 üzenetére
Én egy olajsejknek jobban örülnék mint az MS-nak. Hamár muszáj felvásárolni.
-
Воланд
titán
válasz
cskamacska #467 üzenetére
mar tavaly is megvehette volna zsebbol az ms a nokiat.
-
Воланд
titán
válasz
cskamacska #449 üzenetére
az volt a lenyeg attisx linkelt egy olyat, ami negativ en meg egy olyat ami pozitiv. na, igy lehet ezeket komolyan venni. attol fugg az eredmeny, hogy ki fizeti.
"aki kicsit is képben van, szerintem mindenképp megvárja a WP8-at"
aki meg nem, az megveszi a lumiat. vagy lehet akar kepben is lenni, aztan ha azt mondja, hogy neki eleg az, amit a lumia 900 nyujt, akkor minek varjon meg egy fel evet egy uj keszulekre (ami horror aron lesz) es inkabb bevallalja olcson a wp7-et.
a nokianak meg mar tavaly februar ota vege van egyesek szerint, ujat mar nem tudnak mondani.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
cskamacska #439 üzenetére
El tudom képzelni, hogy az S40 felokosítása lesz a "B" terv. Hacsak el nem kaszálják azt is.
-
Воланд
titán
válasz
cskamacska #407 üzenetére
"Vajon mikor kerülnek ki a WP-ből azok a megszorítások, amik a Pureview 808 Windows Phone változatát lehetetlenné teszik?"
nem megszoritas, hanem a rendszer nem tudja kezelni. szoval inkabb hianyossag (bar ez sem a legmegfelelobb szo ra). amugy meg osz, wp8. de egyebkent egy fecske (pv lumia) nem fog nyarat csinalni akkor sem. ott kokemenyen a wp8 - win8 - windows rt harmason lesz a hangsuly.
-
Воланд
titán
válasz
cskamacska #282 üzenetére
"Egyébként utólag olvastam, hogy a Lumia telefonokat egy amerikai céggel terveztették,"
akkor az n9-et sem ok terveztek? mert tudtommal azt a nokia tervezte, a lumia 800 meg 900 pedig azon alapulnak.
"Abban biztos vagyok hogy másról is lemaradtam, így megaszondaná nekem valaki, hogy miért éri meg a telefonok gyártását szinte egy az egyben outsorcingolni, miközben a meglévő kapacitás kihasználatlan, és végül felszámolódik?"
koltsegcsokkentes.
"Illetve ha éveken át nem érte meg áttenni az egész gyártást keletre(hisz régebben még olcsóbbak is voltak), akkor most hirtelen miért éri meg ezt tenni?"
regebben is gyartatott a nokia azsiaban, tudtommal. most meg tobb gyartosort vitt/visz ki.
-
Воланд
titán
válasz
cskamacska #193 üzenetére
"és "butafonnak" tartják a WP7-et"
hajjaj, es szerintem a mango elotti allapottal nincsenek is tisztaban. na az volt az igazi butafon.
egyebkent tok erdekes latni, hogy az ms megprobalta lemasolni az ios-t, aztan ez nem jott ossze, wp8-al meg csinalnak egy kis nyitast, meg 180 fokos fordulatot.
"ezek után jobb esetben is bukdácsoló párszázalékos Motorola Mobility szintű cég lesz csupán világelső mobilgyártóból."
jo, hat a nokia nem lesz mar vilagelso mobilgyarto sem wp-vel, sem anelkul. szvsz.
-
Воланд
titán
válasz
cskamacska #179 üzenetére
"A WP7 tényleg ennyire nem kompatibilis a kínaiakkal?"
egyesek szerint nagyon jo wp-re fejleszteni, ketezer kina specifikus alkalmazas van mar most a marketen, holott ezen a heten indult el hivatalosan a wp kinaban (persze a marketet mar korabban megnyitottak a kinai fejlesztok elott). a kinai keszulekekben nincs xbox/twitter/fb integracio, helyette benne lesz ezeknek a kinai megfeleloje. jah, es hogy ne csak a levegobe beszeljek a marketet illetoen: [link].
"Mert akkor miért nem tartották meg a Symbiant/Meego-t legalább a kínai piacra?"
egyszeru: nincs ra penzuk, hogy harom kulonbozo platfromra epulo keszulekeket supportaljanak, fejlesszenek. ha meghagyjak a symbian/meegot a wp mellett akkor ott foglalkozni kellett volna mind a hw-vel, mind pedig az sw-vel, wp eseten pedig csak a hw-vel kell es a kulonbozo plusz appokkal. ez igy osszesegeben tul sok lett volna a nokianak velemenyem szerint.
jah, es hogy miert only wp? gyanitom, hogy tudjak, hogy mi lesz a wp8-ban.
"Mármint mi üzlet van a Nokiának hogy átengedi a helyét a helyi Androidos gyártóknak ha épp nem eszik meg a WP7 telefonjait?"
rovidtavon semmi. hosszutavon pedig az, hogy a wp lesz a harmadik nagyobb mobilplatform az ios/android mellett. most az egy dolog, hogy jelenleg hogyan all, de itt hosszutavon kell nezni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Videó stream letöltése
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest