Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Az hogy hivatalosan azt mondják nincs "B" terv egy dolog, meg a valóság is. Vannak akik nem szeretnének "B"-tervet, ettől eltekintve, ha kell jön az magától is és nem biztos úgy, ahogyan azt eltervezték. A WP-nek ártana ha a belétáplált hitet csorbítaná bármi, mert kifelé nem lenne elég meggyőző reklám.
-
törölt tag
készen kapták a rendszert, ez igaz, viszont az összes kötöttségével együtt. gyakorlatilag alig kapnak az OEM-ek mozgásteret, mert a rendszer egységessége érdekében nagyon kevés hardvert támogat, és most nem csak a SoC-ról van szó, de a perifériákról is. majd talán az Apolló, de mire az megjön, addigra a konkurencia is lép egy fokot ismét.
az a baj, hogy a bejelentés meg híözön után mindenki csodát várt a Nokiától, de igazából kihoztak két szép telefont, szinte pont olyan belsővel, mint amiket a többi WP7 OEM-től már lehetett hónapok óta kapni. nem fogy, persze. mert 100 ezer felett vannak, egy Omnia7-et meg a feléért megkaphatsz, szinte azonos tudással.egyébként ha tényleg elégedtelenek a részvényesek, és találnak rá módot, hogy otthagyják a MS-ot, akkor érdekes helyzet alakulhat ki. én őszintén nem szeretném, ha androidos telefonokat csinálnának, mert akkor (ahogy végülis az engedmények ellenére jelenleg is) csak egy lenne a sok gyártó közül a cég, és véglegesen elveszítené az egyéniségét. sokkal jobb lenne betolni az erőforrásokat a meego mögé, és kiadni 2-3 szép és erős telefont az N9 nyomdokaiba, szerintem zabálnák az emberek. másik érdekes helyzet lenne, ha a nyár végén nyílt forrásúvá váló webOS-ből merítenének, ha már másnak nem kell.
-
MR007RM
addikt
Mert egy bal.asz. Azért!
Meg azért, mert ezt a kariert és teljesítményt amit nyújtott több mint 1 éve, csak a Nokiánál respektálják gyanusan. Máshol már rég nem létezne. Amióta ott van csak zuhan lefele az egész. Ha a becsület megvolna, ami állítólag külföldön egy létező dolog, akkor már rég lemondott volna, vagy lemondatták volna. Namost ez az utóbbi sem történt még meg, és ez gyanus. De ami késik az sosem múlik.
-
MR007RM
addikt
""És? Ez mit is mond? Nem aludtak sohasem."
a penzugyi eredmenyek nem ezt mutatjak. biztos majd a 808-bol is rengeteget fognak eladni es nem is lesz szukseg a wp-re. egy fecske nem csinal nyarat."
Egy fecske sosem csinál nyarat csak az Iphone-nál.
Ne feledd a vezetés Microsoft érdekü, nem európai Nokia szerintem. Szerintem ha az árat sikerül jól kilobbizni, akkor sok fog fogy ni az új Nokiából. Nézd meg az első hozzászólást, kezdeményezőt, a hír marha logikus, és érthető.
Az van amit a Microsoft mond, ha csere akkor csere. Pénz az van rá, főleg ha tudják, hogy szar az a készülék.
Még szép. Hosszútávra kell tervezni mindenkinek.
-
MR007RM
addikt
"megmondtak, hogy azt a megallapodas elott kezdtek el fejleszteni, azert nem kukaztak. es jonni fog wp-ben is."
És? Ez mit is mond? Nem aludtak sohasem. Gondolom ebbe mi nem látunk bele csak az ép aktuális híreket eredményeket látjuk, amik kijöttek. Mikor vmi elkészül csak akkor ér vmit. Soha senki sem lehet állandóan sikeres, mindig lehetnek lejtők, völgyek. Itt is ez volt. Miért is kukáznának egyáltalán? Ja a WP miatt? Értem. Hát az fasza, azért érdemes is kukázni.
Imádja is a világ és verekedve sorban álnak érte.
"lol, ezt szerintem te sem gondolod komolyan."
De talán igen.
Magamból indulok ki.
-
MR007RM
addikt
"szvsz volt idejuk, hogy letegyenek valamit az asztalra az ios/android elleneben, pontosabban melle. nem tettek, elaludtak, igy jartak."
Ne már! Az érthető, hogy mikor még egyeduralkodók voltak elaludtak, de az már ezer éve.....és így lett volna másokkal is. A MeeGo mondhatni "saját" fejlesztés volt és mikor bejött óriási érdeklődés volt iránta. Még most sem értik sokan, hogy miért dobták. Ehhez semmi köze nem volt a Microsftnak a fejlesztéshez, de a Nokiának igen. Tudnak jót alkotni itt bebizonyították. És a még sokak által szidott Symbian is tud felmutatni vmit, amin érdemes elgondolkozni! Ha vkit sarokba szorítanak, akkor képes erőn felül is teljesíteni, igyekezni, ami itt erősen látszik is. És ez szép. A Nokiának befogták a szemét és hallgat a rossz tanácsadókra és ez a végzetébe kerülhet, ha hagyják. De én úgy látom gyülnek a lázadók és ésszel, szellemi értékkel meg fogják menteni: Nokia 808 PureView és a folytatás......
Ja, az is lehet a Lumia-kat nem is akarják jóra megcsinálni.
-
MR007RM
addikt
"tavaly muszaly volt. es a segguk ki van nyalva a wp-vel, mert szoftverfejelsztessel alig kell foglalkozniuk, a rendszert keszen kapjak. ez igen komoly fegyverteny."
Na itt van a hiba. A rendszer működésébe semmi beleszólásuk. Ha az MS bénázik, elcseszi, akkor a Nokia szív. Ez nem fer!!! Ki van neki szolgáltatva. És közben minden saját gondolatot, tervet, el kell dobnia. Majd az MS gondolkozik helyettük is, ők csak forgalmazzanak meg adják hozzá a nevüket, és ha kell tartsák a hátukat is. Ugyanmár szerinted az MS-nek számít egy kicsit is a Nokia? Illetve igen, ha megeheti, mert akkor a legjobb.
-
Lirion
addikt
Biztos, hogy az ms túlélné, de a mobilos részlege bedőlne. A nokián kívül nincs nagy gyártó, aki tényleg komolyan érdeklődik a wp iránt, talán a htc, a nokiának viszont van a tarsolyában egy meego, egy lassan nyitottá váló s40 és ott a symbian is. 3 rendszerből csak össze tud kalapálni valamit, főleg tudva, hogy a meego pl. milyen sikeres készülék.
Az való igaz, hogy a nokiának egyedül nem tud az usában piacot szerezni, de egyelőre úgy fest, hogy az ms-tal karöltve sem megy.
-
MR007RM
addikt
Szerintem tévedsz. A részvényesek ha akarnak vmit mindig elérik. Ez lehet egy mentőalap. Én mint symbian elvakult, ha úgy hozná a sors androidot szivesebben vennék a Nokiától, mint WP-t, és szerintem többen vannak így vele mások is. És miért, mert a Nokia az minőség tud lenni, ha AKAR. Hogyan állnának át a gyártásra? Ha muszáj gyorsan.
Továbbá kérdés a cégnél, hogyan vélekednek a menyasszonyról, vagy vőlegényről. Lehet az egyik szőrösebb a kelleténél, vagy a másik éppen szörtelen. Számít ott mit gondolnak a nagy gondoskodásról, amit a Microsoft művel a maga érdekében. Ha már nekünk sem tetszik az ami van, akkor ott mi lehet. És mit suttognak a verebek a fórumokon.
A túlélésért mindig több energia áll a rendelkezésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1 humoros
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest