Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
erről le is maradtam hogy Naomi ennek kapcsán is nekiállt püfölni az asztallapot
-
Reggie0
félisten
-
Balázs Z.
tag
Mindeközben a periférián:
(…) az április 23-i bírósági végzés megszületésétől, vagy legkésőbb annak kézhezvételétől kezdve a Samsungnak le kellett volna állítania a hőtermelését és az akkumulátor-gyártósorokat is. Ezeket pedig jogszerűen csak akkor indíthatnák újra, ha a bíróság másodfokon megváltoztatja az elsőfokú bíróság döntését.
A gyár azonban a jelek szerint nem állt le, és nem valószínű, hogy bármikor le akarnának állni. Kiss szerint erre azért is van lehetőségük, mert Magyarországon nem nagyon van apparátus arra, hogy az ilyen bírósági végzéseknek érvényt szerezzenek. Vagyis senki nem fog kimenni Gödre, és lakatot tenni a Samsung kapujára.
(…) az egyetlen, amit a kormányhivatal ilyenkor tehet, az lenne, hogy felszólítják a céget a működés leállítására, de nem valószínű, hogy erre sor fog kerülni.
-
Klupi01
csendes tag
Tudatos vásárlói megtévesztés a probléma forrása.
Úgy hypeolták be a terméket, hogy az N95 szabványnak megfelel - csak éppenséggel nem volt bevizsgálva egyetlen hivatalnál sem....
Kár, hogy csak az amcsik kapnak kártérítést, pedig örültem volna egy kis potyapénznek azután, hogy nem kevés használat és a pandémia lecsengése után sikerült eladnom beszerzési áron
-
Szemjuel
tag
szóval akkor lehet, hogy szabvány szerint működött (hiszen a beszállítói lánc termékei gondolom bevizsgáltak) csak összeszerelve nem küldték el? Vagy nem tudta azt amit ígért? mert a cikkből nekem az első jött le, de a második is elképzelhető.
-
Dr. Akula
félisten
Nálunk kaptak volna egy 2 napos közügyektől eltiltást. Felfüggesztve.
-
Varázslóó
senior tag
én nem bànom
-
tibaimp
nagyúr
Nagyon helyes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Napirajz könyv
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest