Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
erről le is maradtam hogy Naomi ennek kapcsán is nekiállt püfölni az asztallapot

-
Reggie0
félisten
-
Balázs Z.
aktív tag
Mindeközben a periférián:
(…) az április 23-i bírósági végzés megszületésétől, vagy legkésőbb annak kézhezvételétől kezdve a Samsungnak le kellett volna állítania a hőtermelését és az akkumulátor-gyártósorokat is. Ezeket pedig jogszerűen csak akkor indíthatnák újra, ha a bíróság másodfokon megváltoztatja az elsőfokú bíróság döntését.
A gyár azonban a jelek szerint nem állt le, és nem valószínű, hogy bármikor le akarnának állni. Kiss szerint erre azért is van lehetőségük, mert Magyarországon nem nagyon van apparátus arra, hogy az ilyen bírósági végzéseknek érvényt szerezzenek. Vagyis senki nem fog kimenni Gödre, és lakatot tenni a Samsung kapujára.
(…) az egyetlen, amit a kormányhivatal ilyenkor tehet, az lenne, hogy felszólítják a céget a működés leállítására, de nem valószínű, hogy erre sor fog kerülni.
-
Klupi01
csendes tag
Tudatos vásárlói megtévesztés a probléma forrása.
Úgy hypeolták be a terméket, hogy az N95 szabványnak megfelel - csak éppenséggel nem volt bevizsgálva egyetlen hivatalnál sem....
Kár, hogy csak az amcsik kapnak kártérítést, pedig örültem volna egy kis potyapénznek azután, hogy nem kevés használat és a pandémia lecsengése után sikerült eladnom beszerzési áron

-
Szemjuel
tag
szóval akkor lehet, hogy szabvány szerint működött (hiszen a beszállítói lánc termékei gondolom bevizsgáltak) csak összeszerelve nem küldték el? Vagy nem tudta azt amit ígért? mert a cikkből nekem az első jött le, de a második is elképzelhető.
-
Dr. Akula
félisten
Nálunk kaptak volna egy 2 napos közügyektől eltiltást. Felfüggesztve.
-
Varázslóó
őstag
én nem bànom
-
tibaimp
nagyúr
Nagyon helyes!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest