- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReggieS
csendes tag
Nincs valakinek egy működőképes lementett romja?
Mindegy melyik verziójú android.
Vagy tipp, hogy a wifit miért nem tudom bekapcsolni -
ReggieS
csendes tag
Köszi, hogy megnézted
Reméltem, hogy egy fájl hiányzik és azért nem működik de nemA 4.1-eset a következő linkről tudod letölteni:
https://www.dropbox.com/sh/w6c1tkihzdu1rqy/tHaZ2VHM3_Ha feltetted megírnád, hogy neked működik-e utánna a wifi
Köszi
-
ReggieS
csendes tag
Hello!
Nekem is van egy Maxell C7-es gépem és egy olyan problémám van vele, hogy leszedtem róla a 4.1-es rendszert és feltettem rá az elvileg hozzá való 4.03-at és minden szépen működött kivéve a wifit.
Írtam a maxellnek ők elküldték az eredetileg rajta lévő 4.1-et visszatettem és a problémám továbbra is ugyanaz. A wifi nem működik. Néztem adb logcat-al hogy mi a baja és ha jól értettem a hibáját az, hogy a /system/lib/modules mappában kéne lennie a 8192cu.ko nevű fájlnak de ez nincs, netről szedtem le pár félét de egyikse használt. Valaki megnézné, hogy az ő gépén fentvan-e ez a fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Otthoni időjárás-állomás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bundle topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest