- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Testpilot72
csendes tag
válasz
zAPAtyin #227 üzenetére
Sziasztok!
Hozzám került egy ilyen jószág és kicsit hullik tőle a hajam. Olvastam már róla néhány dolgot, de jót még nem sikerült. Alapban 2.3-as android van rajta, amit szerettem volna frissíteni, de gyári frissítés nincs. Még úgy sem, hogy az idióták (Maxell) kiadták ugyanezt a készüléket 4-essel is. Ezen még túl is lehetne lendülni, de hogy Play sincs rajta gyárilag csak valami szánalmas Slide Me store, az már bosszantóbb. Ráadásul feltenni sem egyszerű a Playt, mert miért is lenne az. Nehogy már jól érezze magát a user.
Nem gond, elkezdtem hackelni a cuccot mindenféle android kezelő programmal. Nem is volt semmi baj addig, amíg egy kikapcsolás után már nem indult el. Ült a pingvin a sarokban, boot-olgatott, hullámzó android felirat, bejött a kezdőképernyő, majd hopp visszajött az android felirat és úgy is maradt.
Gondoltam szeretem a kihívásokat, majd megoldom valahogy. Eljátszom vele esténként. (Alma user vagyok egyébként) Most jön az amivel már tényleg nem tudok mit kezdeni:
Megtaláltam a system recovery utility-t (v1.3.37), nyomtam egy SYSTEM recover-t, és ez lett:
----RECOVER----
Checking firmware...
Eheck faild
Recover failed, please reboot and recover again!Nyomtam egy reboot-ot és azóta ezt a nótát fújja. Jah és persze hab a tortán, hogy a recovery menüben nem tudok lépkedni, ott maradt a Reboot system now-n. Így már nem férek hozzá a többi lehetőséghez:
Factory reset
SYSTEM recover
Update from SDCARD
Update from uDISKIlyenkor mi van? USB-n keresztül van valami kommunikációja, mert pl. a Mobogenie automatikusan elindul, ha rádugom a gépre. Mi lehet az E meghajtó? Talán az SD slot vagy az USB? Ott keres valami file-t? Nem valami gyári rejtett partíción szoktak ezek a visszaállítási lehetőségek?
Valaki segítsen, mert fogytán a türelmem. Eddig is csak ezért nem csaptam a falhoz, mert elég gyors volt, amíg működött, van rajta rendes USB és HDMI is. Média lejátszónak jó lenne, ha menne... :-)
Köszi előre is!
-
Upo
addikt
válasz
zAPAtyin #225 üzenetére
OTG kábellel egeret kell rádugni, azzal el lehet navigálni a beállításokban a fejlesztői lehetőségeknél az usb debugging-ig. Utána megint lesz adb kapcsolat.
Ha a régi rom megvan akkor egy micrsd-re rá kell másolni, átnevezni update.img-re, berakáskor megkérdezi hogy telepítsen-e. Az egérrel le lehet ok-zni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Renault, Dacia topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hővezető paszták
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest