- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nem lesz iPhone 19
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Én ilyet nem tudok mondani, mert régen túlhaladtam ez a kategóriát minden szempontból. Azzal meg semire nem megy senki aki ebben az árban keresgél, ha azt olvassa, hogy nekem van Castle Harlech (1200GBR/pár) dobozom, meg összebarkácsolt elektronikáim és majdnem minden zenén elégdett vagyok vele.
De. A WHARFEDALE a 10-15 évvel ezelőtti Diamond családjának sikeréből szeretne megélni ebben az ársávban. Szerintem viszont ezek zenehallgatásra alakalmatlanok. A Pacific széria már inkább. [L]http://www.netdepo.hu[/L]. Bár szerintem zenei megszólalásban még ezek is elmaradnak a HB-k mögött. Arról nem is beszélve, hogy lényegesen kisebb igényt támasztanak a HB-k az erősítővel szemben.
Amit esetleg még érdemes lehet megfülelni, főleg ha inkább a könnyebb műfajt hajtod az a KEF Q1 (vagy a nagyobbak).
Üdv: DDL -
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Infinity-t ne, ha lehet; szörnyű. :(
-
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Nem értelek. Mintha én ajánlottam volna a Heybrook HB3-at.
Sixkiller6
őstag
wharfedale valdus 500: 95e/pár
infinity nemtommilyendetutirajó: 110/pár
szóval azért van, csak várok, h vki azt mondja: ''figyi van egy ilyenmegilyen frontpárom, egy közepes árkategóriájú erősítővel, és minden zenét nagyon jól szólaltat meg..:''
nem vagyok egy audiofil ember, nem fogok fanyalogni, hogy hááát a hegedűszólóknál a magasfrekik nem igazás tiszták.
jól szóljon, nem a hangerő a lényeg, hanem h szép hangja legyen.
thx
six -
srácok!!!
a topic indító kollega azt irta, hogy max.50e ft.
ezek a HB-k 68000-től felfele vannak árazva.
biztos van valami elfogadható minőségű hangfal szett 50 ropi körül..??! -
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Mondjuk mint a trabi (valdus) meg a Rolls (HB).
Loha
veterán
Videoton Kleopátra! :))
-
Mosqu!to
addikt
én Klipsch RB25 -t vennék talán.
de bármilyen Klipsch hangfal jó, vagy Jamo hangfalak. azok vannak jó teljesítményben ilyen áron. -
bigdewil
csendes tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Ha a szobád nem éri el a 25m2-t,akkor elég a HB-2 es is.
-
bigdewil
csendes tag
A HB- nál walszinüleg nem találsz jobb hangfalat csak kb az 500ezres kategoriákban.Nagyon jo bármilyen zenékre.Nekem is wolt,mig le nem cseréltem Spendorra...
-
DDL
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Heybrook HB3. [L]http://www.netdepo.hu[/L]
Igaz ez 119e de szerintem nincs versenytársa ennyiért újban.
turho
addikt
Wharfedale Valdus 500 ha tudsz szerezni. Nem fogod megbánni. Utolsó ár amit tudok 102.000 bruttó. Imádtam a hatalmas dinamikáját és a mélyeit. Szép nagy darab, elöl nagy hátul kicsi reflex-nyílás. iker-mélysugárzó. nagyon zenei, rockra-popra-egyebekre.
nekem nő miatt kellett eladni. De szívesen vennék olcsón valahonnan. Esetleg 400-as kistesóját. Az is volt. -
Sixkiller6
őstag
milyet ajánlana a tapasztalt közönség?
alapvetően zenére kell, bár yamaha, vagy harman/kardon házimozi erősítő lesz alatta.
személyes tippem: Infinity.
mit szóltok? nemcsak márkát, típust is kérnék...
thx
six
Aktív témák
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- DELL T3620 Precision Munka+játék PC 8X4.0GHz 16GB DDR4 512GB SSD QUADRO M4000 8GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest