Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Teljesen egyet értek veled. Múltkor én nem tudtam leszállni a vonatról mert nem nyílt ki a kocsiban az ajtó. Egy idősebb urat kértem meg,hogy segítsen de még mire kinyitotta elindult a vonat és nem tudtam leszállni a haverral. :S Szerencsére a kaller nem büntetett meg. Ha megbüntetett volna akkor tuti meghúzóm a vészféket és megyek is onnan.
Trágya. Elég sűrűn késik. Fizetsz mint az állat. Nekem kivételesen nagy szerencsém van mert a cég fizeti a jegyemet de akinek nem annak a gatyája is rámegy. Az ember azt sem tudja mikor fog odaérni mert kiszámíthatatlan. A másik pedig hogy egy olyan nagy kaliberű város mint Kecskemét, onnan az utolsó vonat Cegléd felé ami egy közlekedési csomópont 20:47-kor indul el a vonat.Az első vonat ami Kecskemétre beér az meg 6 óra valamennyi. Kérdem én,hogy aki 3 műszakba tolja a melót az hogy a fenébe járjon be dolgozni mikor normális közlekedés sincs. Szégyen ami itt megy. Így is nehéz találni melót,így meg hogy közlekedés sincs még nehezebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest