- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
burnaby_joe
üzenetére
Aha. Simán. Kézi tekerős, egészkaros, külön kis szénfűtéses bakterházikóval.
Régen még harang, vagy kolomp (vagy minek nevezik) is volt hozzá, de azt már valamiért leszerelték. Valószínűleg azért tartották meg ezt a kézi formát, mert az átkelő túl közel esik a váltókhoz, és a tolatásoknál nem bízhatják az automatára a dolgot. Legalábbis én így képzelem
Mindenesetre nem volt egy utolsó látvány, ahogy a buszok óvatosan, cipőkanállal megpróbáltak átférni a rögtönzött limbó-léc alatt 
MaTTeS: Biztosan. A saját sorompójával volt elfoglalva

KMan: Úgy tudom, dec. 9.-e óta az új menetrend van érvényben. Szóval az Elvirán egész pontosan tudsz tájékozódni

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4573, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Régen még harang, vagy kolomp (vagy minek nevezik) is volt hozzá, de azt már valamiért leszerelték. Valószínűleg azért tartották meg ezt a kézi formát, mert az átkelő túl közel esik a váltókhoz, és a tolatásoknál nem bízhatják az automatára a dolgot. Legalábbis én így képzelem