Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeathBat666 #5309 üzenetére
A helyedben inkabb vennek par kurzust easymaths.hu-n
-
Axioma szebben fogalmazott
-
válasz
DrojDtroll #5062 üzenetére
Ha jol emlekszem a grafban levo pontok fokszama azt jeloli, hogy hany él csatlakozik a ponthoz. A hurokél duplán számít. Szóval ha van elsofoku pontja a grafnak az azt jelenti, hogy van olyan pont a grafban amihez csak egy él csatlakozik.
-
Sziasztok! Kis segitseg kene, nem ertem ennek a bizonyitasnak par reszet.
Egyreszt A=Q*R-bol miert fejezheto ki R=QT*A? Azt oke hogy a QR felbontasban R felso haromszog matrix, illetve Q ortogonalt, az is hogy ha Q ortogonalt akkor QT*Q=I, de nem vagom hogy lesz az egyikbol a masik.
-
válasz
rumos XIII #4940 üzenetére
Szamologep analizisre?! Ti hasznalhattok olyat?
-
válasz
INTELligent #4817 üzenetére
Easymath-en nincs rola video?
-
Én nagyon sokat szívtam a linalg vizsgával
Szóbeli, kapsz két tételt, kimondod, bebizonyítod mindkettőt az a kettes. 52db A4-es oldal a tananyag, de ömlesztett formában, kb. olvashatatlan, másból nem lehet tanulni, tragikus
Régebben 2 félévnyi anyag volt, de amikor bejött a Bsc-Msc rendszer akkor összepréselték egybe a tárgyat.
-
válasz
Cucuska2 #4785 üzenetére
Anal3 elso resze integralas volt, masodik resze tobbvaltozos analizis.
Anal2 asszem derivalas def alapjan, derivalas minden mas modon stb. Anal1 meg hatarertek, konvergencia, ilyesmi. Elotte matalap, ott ilyen becslesekkel, polinomos dolgokkal, meg egyebekkel foglalkoztunk.
Szobeli vizsga hal istennek csak anal1-2-bol volt, az eleg fos volt. Bizonyitasokat magyarazgatni, baahh de utaltam
Anal4-ben fogalmam sincs mi lesz, de ezen a vonalon az az utso targy
-
Koszi meg egyszer az itteni segitseget, anal3 pipa, johet az anal4
-
Sziasztok! Ujra egy integralos pelda, nem tudom hol csusztam el, de a vegen a (-1)^(5/2) hulyesegnek tunik
-
Sziasztok! 3 feladatban kérném segítségeteket, újra
1. feladat
Megcsináltam, de nem tudom, hogy helyes-e a megoldásom.2. feladat
A vége nem tiszta, nem tudom, hogy mi lesz az 1/(x^2 -2x +5)-el3. feladat
Sin^4(x)-et kéne integrálni, már minden szarral próbálkoztam, de nem akar épkézláb eredmény kijönni -
Sziasztok! Hogy lesz az elso kifejezesbol a masodik?
(Elso kifejezes szamlaloja 4-es)
-
Sziasztok! Gyakon az elso es az utolso kifejezest irtuk le, probalok rajonni, hogyan kovetkezik egymasbol. Tudja esetleg valaki?
(Utsonal is van integral jel, azt lehagytam)
Azt is ertem hogy mire megy ki a jatek, 1/gyök(1-x^2) elerese a cél, de hogy mikent jutok el odaig...
-
Basszus, koszi!
tanultam regebben, de agyam mint a szita
-
Sziasztok! Ez itt a modulo 5 maradek osztaly, maradek oszt. szorzassal. Kerdesem hogy hogyan jonnek ki a tablazat elemei?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest