- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
Aktív témák
-
Szerintem dosban nem nagyon lesz hangod integrált nforce-al.
Esetleg próbáld meg a vmware virtuális gép programot.
Csinálj egy virtuális gépet pl. 100mb virt. vinyóval rakd fel a dos-t, és próbálj beállítani szoftveres sb-t mint hardware.
Nekem ment így a Stunts+a Super Mario XP alatt.
A super marioval voltak olyan gondok hogy túl gyors volt a gép és emiatt csak függőlegesen tudtam ugrani de ezt egy háttérben futtatott nagyfelbontású videó lejátszásával sikerült megoldanom. :) -
Drizzt
nagyúr
UP!!!
-
Drizzt
nagyúr
A pitsába! A wiz7 elindul, de csak hang nélkül, a mom meg csak fekete képernyővel! Adódik a kérdés: Nf2-es alaplappal hang xp alatt dos módban hogy?
:F :F :F
Gyorsan,gyorsan,gyorsan... -
Drizzt
nagyúr
Megvan valakinek ez a fasza gama? Kb. 1996-ban jött ki, s nagyon kéne szerrettem vele játszani, amolyan civilization+heroes keverék...
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest