Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire nyúlnak bele a motorba, ahhoz hogy az első részbe reload mechanikát ültessenek már elég mélyen bele kell piszkálni a kódba (animáció, ammok elhelyezése, UI módosítás stb stb), amire ha nagyon őszinte vagyok nem számítok. Persze a remény hal meg utoljára, egy ME1 combat system (na meg Mako, de ez már tényleg hab) rework az nagyon feldobná az egészet.
Az Andromedat szvsz nem raknám bele, illetve valszeg piszkálni sem kellene (hacsak vmi új AI feature segítségével a facial animationt rendezni tudnák, de itt is passzos a motor mennyire engedné), inkább a Quarian DLC-t kiadni apróért bizalom visszaszerzés céljából és ráfeküdni egy sequelre (vagy akár prequelre).
Új hozzászólás Aktív témák
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest