- Mobil flották
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janos666
üzenetére
Az nem lenne ME remaster. Ezt most is megteheted házilag. Ott a ReSade, meg a Nexus mod, és még sok más, én ezért egy forintot nem adnék
Hangok persze maradjanak, nem hiszem hogy pl Jennifer Hale.nak lenne kedve újra elmondani a sok millió sor szövegét, de legyen alatta az Androméda motorja, csak jobb arcokkal, animációval, sokkal több mozgással.Akratam már említeni, valahogy azt sem olvastam hibának, hogy szinte az összes mozgás animáció, a ME 3 ból lett kölcsönözve. Az összes Shepard mozgása. Mármint ami Ryder alatt van. Engem nagyon zavart. Egy példa, a végén amikor a másik testvére vált a játék, nálam ez Scott, iszonyú béna ahogy oldalazva kerülgeti az átvezetőben azt a pár embert. Na ez a 3 ban a játék elejéből kölcsönzött animáció amikor Anderson-al mennek a tanács elé. Nyilván nem volt idő mindenre de ezer példát tudnék, lusta vagyok videót kiollózni a játékból, de jó a szemem az ilyesmihez

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hangok persze maradjanak, nem hiszem hogy pl Jennifer Hale.nak lenne kedve újra elmondani a sok millió sor szövegét, de legyen alatta az Androméda motorja, csak jobb arcokkal, animációval, sokkal több mozgással.