Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz CPT.Pirk #6279 üzenetére

Szerintem józan törekvés és elvárás volt EU3-ról Frostbite3-ra váltani, nem lehetett ez olyan hatalmas probléma, miután 2014-ben már kiadtak Frostbite3-al egy DAI-t (noha az előző DA részek nem UE3-on voltak, hanem saját motoron) és bár bő fél évvel a megjelenés után kezdtem csak játszani vele, szerintem kevesebb technikai probléma volt a DAI-val, ami kisebb gépigényből szebb látványt tár a játékos elé. Szóval szerintem ez még kifogásnak is gyengécske, hogy ez tett volna keresztbe a MEA sikerének.

De talán inkább olvasd el a v1.08 patch notes és lehet, hogy minden letisztul. ;]
    Szerinted a Frostbite motor mondta azt, hogy "Ruhát le! Csíribí. Huhuhúú. Abrakadabra.... Jal, mostantól biszekszuális vagy! Jó buzulást Ryder-el!" azután, hogy a rajongók nagy része valószínűleg már rég befejezte a kampányt, tehát megismerte az eredeti Jal-t? :W

Amúgy biztos, mert az ME1 UE3-as, én pedig azóta is várok a patch-re, hogy lehessen flörtölni Sovereing-el, szóval... ha piros kalap volt a bárpultos fején 6. hó 3.-án, akkor 6*3=18, és mivel sok helyen 18 a legális korhatár alkoholfogyasztásra és szexre, akkor a bestia bizonyára Aldain egyik piramisa alatt alszik és 2365 év múlva ébred majd fel, hogy megvakarja az orrát. Ha nem hiszed, számolj utána!

Új hozzászólás Aktív témák