- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az én DLC vágyam, hogy a MEA is kap egy tisztességes lezárást, mint ahogy a DAI is kapott a Trespasser-el az alapjáték jellegtelen végbeszakadása (+ erőltetett NPC köszöntőkör) után (ami szerintem 1:1 igaz a MEA-ra is, csak Corypheus helyett az Archon esett össze, és még "lakoma" sem volt, ahogy most a búcsúhelyszín sem volt épp "pompás"), ideális esetben a Benefactor is felbukkanhatna végre, ha már végig ott lóbálták azt a koncot, hogy legyen érdekes töltet is a lezáráshoz vezető úton (Solas megfelelője talán egy Angara külsőben az orrunk előtt "rejtőző" Jardaan lenne, ha 1:1 copy-paste sablonra hajtunk, akkor Jaal, de esetleg megkavarhatnánk úgy is, hogy Kett külsőben ténykedik "beépülve", vagy egy feltáratlan Vault-ban alszik még és pont a játék végén ébred fel, mikor kinyílik a Meridian ajtaja).
Amúgy ahogy telik az idő, egyre jobban haragszom a MEA-ra. Felébresztette, de nem elégítette ki a Bioware függőségem. Tegnap elindítottam fél percre a DAI-t, csak hogy gyönyörködjek a design-ban, és orrba vágott, hogy mennyivel szebb, mint a MEA (miközben kisebb a gépigénye), mert sokkal részletgazdagabb és "festőibb" a helyszínek kidolgozása. (Mikor megjött a MEA, győzködtem magam, hogy elég szép ez is, illetve a DAI-nak inkább a gyengeségeit idéztem fel, mikor gondolatból próbáltam összevetni. Nagy hiba volt...)
Hol vannak a MEA-ban ehhez hasonlóan kidolgozott helyszínek: tikk, tokk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Energiaital topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium használt 88% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest