Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -KP-

veterán

válasz Egonyolc #5014 üzenetére

Nincs táblázat. Ezt kb. Mass Effect 3 óta sem tudta megfejteni senki. Pedig próbálták. BW meg soha nem fogja elmondani, mert minél több csomagot szeretnének eladni valós pénzért.

Ha leginkább "kredit effektív" szeretnél lenni, akkor amíg nincs level X-en minden common fegyvered és karaktered addig az ötezres basic packokat vásárolod. Ha ezek megvannak, akkor a húszezres advanced packokat, amíg az uncommon karakterek és fegyverek és gearek level X-en vannak. Figyelve persze arra,hogy legyen elég medigéled meg rakétád. Aztán mehetnek a rare kártyák 60.000-ért, amíg minden rare nincs kimaxolva. Hosszútávon így jársz a legjobban. Rövid távon nem feltétlen, mindjárt kifejtem miért.

ME3-ban ha sok kredited volt, érdemes volt 255/255/255/255-re vinni a medigél,ops pack,cobra ammo pack négyest, és utána vásárolni. ezzel megúsztad, hogy a 60/100 ezres csomagok az 5 item valamelyikére ezeket dobálja ki. Szimplán mert ennyi volt a max limit, amit ha elértél akkor nem dobott többet belőlük. nem tudom ez itt működőképes-e. Sajna még csak 80-90 van mindből, szóval messze vagyok.

A hangsúly a hatékonyságon van, amíg egy kategória nincs kimaxolva jó eséllyel egy nagyobb csomagból olyan cuccot fogsz feloldani, amit egy olcsóbb packból is feloldhattál volna. Pl. fentebb írták, hogy vegyél advanced packot az uncommon cuccok feloldására.

Számoljunk: egy pack 5 itemet dob és a common cuccaid nincsenek level X-en. megveszel 20.000-ért egy advanced packot, van 5 itemed, ebből 1 vagy 2 lehet karakter vagy fegyver fejlesztés, a másik 3-4 valamilyen booster. Ha ezt a 20.000-et 4 basic packra költöd, kapsz 2-4 karakter vagy fegyver fejlesztést plusz további négyszer 3-4 boostert. 5 helyett 20 item, jó eséllyel több common karakter/fegyver fejlesztés lesz benne és 4x annyi egyéb booster. Utána ugyanez a viszon a 20.000-es és a 60.000-es pack között, amíg az uncommon nincs maxon.

Most jön a de. Mert ezek alapján egyértelműnek tűnik a dolog. Viszont sajnos nem lehet elmenni amellett, hogy a fegyverek nagy része ratyi. Nem kicsit. Elvileg érdemes lehet pár drágább packot venni, hátha kidob valami normálisabb fegyvert. De ez sajna már lottó. Ha mákod van, kidob valami jót, ha nem, akkor meg feloldottál 3-4x annyiért valamit, amit amúgy is feloldott volna egy olcsóbb pack. Ergo elpocsékoltál csomó nehezen megszerzett kreditet. Szóval ez sajna már egyéni szerencse is. Volt akinek egy nap után kidobta a Black Widow-t vagy a Vanquisher-t.

ME3-ban egy alap infiltratorral vagy zsoldossal is el lehetett lenni silveren, de akár goldon is egy mantis mellett. Andromedánál nincsenek jó fegyverek a common kategóriában. Tegnap Turian Soldierrel végigpróbáltam egy csomó fegyvert goldon. Common fegyverek úgy ahogy vannak gyengék. Uncommon közül a Widow és a Raptor ami jó. De a rare ultra rare kategória se jobb a visszajelzések szerint. Van néhány jó fegyver, a nagy része viszont a vicc kategória. Meglátszik, hogy nem volt multi bétateszt.

Nem tudom a játék különböző verziói milyen kezdő csomagokat adnak kezdéskor. Nekem a super deluxe adott párat, az egyik feloldott egy isharay I-et. Úgyhogy gyakorlatilag néhány próbakör után tudtam menni goldon sima infiltratorral. Szerencsém volt.

Új hozzászólás Aktív témák