- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, nekem is az volt az érzésem, hogy az animációs balhé miatt mindenki azt hiszi, hogy egy Z kategóriás fos lett a játék, közben engem meg kifejezetten lekötött. Letoltam a 10 óra trialt, bár odáig nem jutottam el ahol a single "lekorlátoz", de nagyon várom hogy folytathassam.
Engem tényleg be tudnak szippantani olyan apró sidequestek is, és kisgyereket megszégyenítő izgalommal várom a végkifejletet.
Pl ez a "First murderer", tényleg konkrétan izgatottan nézek elébe, hogy mi a fasz lesz ennek a "hát nem ő lőtte le a parancsnokot, de amúgy komolyan le akarta" dolognak a vége. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Engem tényleg be tudnak szippantani olyan apró sidequestek is, és kisgyereket megszégyenítő izgalommal várom a végkifejletet.