Hirdetés
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Mobil flották
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
A TW3 megjelenése óta etalon minden tekintetben, és van egy olyan érzésem, hogy még egy darabig az is marad (a Cyberpunk 2077-ig mindenképpen
).Szóval nem tudom, szerintem nem szabad ezt várni ettől a játéktól. Egy közepesen jó játék lesz talán egy erősebb sztorival és egy felejthető rétegmultival, kb ennyi. Én max konzolra venném meg lemezesen első napon, hogy túl tudjak adni rajta, ha kijátszottam.
Érződik rajta, hogy elsősorban azért és úgy készült, hogy pénzt keressenek vele, uh szerintem ennek megfelelően kell hozzáállni, mert amúgy csak csalódás lesz belőle.
Egy nyári akciómozi, jó szórakozás, de olyan amit később már le sem töltesz, nemhogy időről időre többször is megnéznéd. Nekem legalábbis ez jön le az eddig látott dolgokból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hyundai, Kia topik
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- További aktív témák...
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).