Új hozzászólás Aktív témák

• TBT

addikt

válasz [Prolixus] #3122 üzenetére

Ha még csak ennyi lenne! Tegnap ezt a 2 hosszú gémpléjt csalódásként értem meg. Egyszerűen annyi gondom van már most a játékkal, hogy képtelen vagyok szemet hunyni felette. A társakban elakadunk, a társak útkeresése borzalmas (persze régen sem volt lángész egyik sem, de azóta már jónéhány év és generáció eltelt), a társak teleportálnak össze vissza, ahogy az ellenfelek is. Kedvencem volt, amikor jött le Ryder játékos a lépcsőn, Liam meg lecsúszott a lépcsőn, hiába voltak lépcsőfokok, átteleportált felette (csúszkáló karakterek? A 2002-es Age of Mythology-ban láttam ilyet utoljára). Az egyik gépmléj tele volt dögunalmas scanneléssel, a másik pedig ugra-bugrálással, mint valami platformer játék. Ott is a játékos elakadt mindenben, ami az eddigi ME játékokban nem volt standard. Meg a Loot-olás, hogy minden cuccot megint meg kell keresni és összeszedni, hogy a jó befejezést elérjük, mert az Initiative-nek szüksége van rá. Tiszta Dragon Age Inquisition, csak ott meg az Inkvizíciónak kellett minden kacat. Ez egy az egyben ugyanannak a dögunalmas lootvadászatnak tűnik, mint 2014-ben. A karakterekkel nincs baj, a dialógusok is szuperek (PeeBee belépője szuper volt), de ez a játékmenet... Ez tényleg AAA játéknak készült? Mert minőségben messze van azoktól. Komolyan a RosszPC játékok sorozatban lévő játékokban voltak olyan ordas hibák és igénytelenségek, mint ezekben a videókban. Lehet szidni a CD Projektet, hogy visszabutították a grafikát (mert sokan sírtak emiatt) a Witcher 3 megjelenésére, de az abban képviselt minőség messze túlszárnyalja azt, amit jelenleg az Andromeda mutat... és egy 2 éves játékról beszélünk, amelyet szerényebb fejlesztőcsapat alkotott. De még a GG is minőségibb játékot alkotott a Horizon Zero Dawn-nal, pedig eddig csak Killzone FPS-eket gyártottak és elsőre sikerült minőségibb játékot letenniük, mint a BioWare-nek, aki már 10 éve Mass Effect-et fejleszt. A hangulat néha visszahozza a régi Mass Effect érzést, ám valahogy mégsem áll össze ez az egész. Vagy ez csak valami alfa verziós koncepció volt? Mert ezt a játékot ilyen állapotban nem szabadna kiadni! Erre még nagyon ráférne a fejlesztés és finomítás, hogy elérje azt a szintet, amit ma, 2017-ben egy AAA játéknak nyújtania kell.
    Én teljességgel megértem azt, aki ezt nem rendelni elő. Ezzel a játékkal még érdemes várni. Nekem is ez lesz az első olyan Mass Effect, amit nem fogok megvenni a megjelenés napján (előrendelésem sincs), mondom ezt úgy, hogy a Mass Effect 2 és 3 gyűjtői változata itt porosodik a polcomon (előrendelés volt mindkettő). :DDD

Nagyon szomorú vagyok, hogy a BioWare ide jutott ennyi év után... :(

Új hozzászólás Aktív témák