Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

Fú, arcmimika, lipsync rettenetes. Ha így jön majd ki a játék, az elég illúzióromboló lesz. :( Amikor kiszállnak a hajóról, Sarah-nak még a szeme is elég érdekesen mozog...nystagmusa van talán? :DDD Amúgy alapvetően tetszett, a játék szép lesz, harcrendszerrel úgy látom nem lesz gond. Elkapott a ME feeling azért, feljöttek a kedves emlékek. :) Mondjuk az AI itt is kőbutának tűnik ennyi alapján...most komolyan, amikor azt a pajzsot lerakja az engineer szerű játékos karakter, nyílik az ajtó, aztán jönnek ki vagy 4-en egy kupacban mint az agyhalottak (pajzs ellenére...)

A zenét remélem már ők írták az előzeteshez, nem valahonnan lopták, ha igen, akkor a harcos szekciók zenéivel nem lesz gond, szerintem is ütős volt a zene.

Viszont furcsállom, hogy a narratív részébe nem kötött bele eddig senki (vagy csak ennyire nem akarjuk tovább erősíteni egyesek prekoncepcióit? :DDD ). Érdekes, hogy ez az új otthon stb. keresés a játék fő témája, ezzel reklámozzák, de hát nemtom kinek kellene új otthon teremteni, amikor ez a hub city eléggé kiépítettnek tűnik nekem, plusz tele van emberrel. Mintha az emberek már nélkülünk is elég jól magukra találtak volna...A másik, ami nekem nagyon furcsa, ahogy a meglátogatott Nexus security csajszi kezeli a Pathfindert. Valahogy azt gondolnám, hogy ez a cím jelent valamit, még ha nem is szolgáltunk még rá (mivel apucitól örököltük)...ő viszont láthatóan semmibe nézi az egészet, még szarkasztikusnak is érzem. Valahogy érthetetlen számomra az eddigi infóink alapján...

Ja, és láttunk új humanoid űrlényeket. hogy-hogynem, ezeknek is kopp ugyan olyan "visszahajló" lábuk van, mint a turianoknak/ketteknek/vorcháknak/quarianoknak. Nemtom ebbe bele vannak szerelmesedve, vagy csak nem tudnak újat kitalálni?

És amit megtudtunk: Lesz női turian csapattársunk, valamint ez a Sam eléggé robothangnak tűnik nekem, és ő a helyi infódoboz, szóval gondolom ő lesz az AI karakter, lehet a hajó AI-ja vagy ilyesmi.

"A HUD-ot nem teljesen értem, csupán három képességet látni rajta, ami annak fényében furcsa, hogy nem lesznek kasztok, helyette mi magunk válogatjuk össze a képességeinket."

Azt nem mondták, hogy egyszerre lehet vagy fél tucatnyi használható képességed. Ez a nincs kaszthoz kötöttség csak azt jelenti, hogy te válogatod össze a képességeidet szabadon, gondolom a használható képességek összes száma nem lesz sokkal bővebb, mint korábban. Hogy is lehetne több attól, mint amennyit kontrollerek lehetővé tesznek? :U

Új hozzászólás Aktív témák