- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Ne értsd félre, nekem semmi bajom a konzolokkal, mindaddig, amíg a fejlesztők el nem cseszik miattuk a PC-s portokat. Gondolok itt elsősorban a felhasználói felületek egyszerűsödésére, valamint a sok olyan játékelemre, amit kontrollerrel könnyen meg lehet oldani, egérrel és billentyűzettel viszont már kevésbé (QTE és társai). A grafika mondjuk annyira nem érdekes, főleg egy szerepjáték esetén, viszont a ME szériára már valóban ráfér a frissítés e téren is.
Jövőre én is az Andromédát várom legjobban, semmilyen körülmények között nem mondom vissza az előrendelést, emiatt aggódom is, hogy végül milyen lesz. A DOOM esetében például megbántam, hogy lemondtam, így csak fémtok nélkül tudtam később megszerezni, viszont ha ott is legalább egy pályát kipróbálhattunk volna a single-ből - és nem a semmit sem érő és senkit sem érdeklő multiból tartottak volna alfa és béta tesztet -, akkor kétszer ennyien rendelik elő, mint így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Subaru topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest