- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Derrewyn #5279 üzenetére
Pár órája fejeztem be a játékot. Korábban sikerült elkerülnöm minden spoilert, ezért váratlanul ért, nem voltam erre felkésztülve. Nagyjából ugyanazt éreztem mint amit itt már rengetegen leírtak rengetegszer: csalódás, hiányérzet, elmaradt katarzis, értetlenség a logikai hibákon stb.
Viszont ez az indoctrination theory video magyarázó, amit belinkeltél, valóban helyreteheti a dolgokat. Sok olyan apró utalást és jelet, összefüggést mutatott és magyarázott meg, amit a (számomra legalábbis) nehéz küzdelem hevében nem is vettem észre, vagy átsiklottam fölöttük.
Ha ez a magyarázat nem csak egy fan kétségbeesett megoldáskeresése, egy feloldási kísérlete a legtöbbünkeben megmaradt hiányérzetnek, hanem tényleg a készítők eredeti szándéka, akkor tényleg zseniális a befejezés, és a történetet továbbszövő DLC-knek is van létjogosultsága.
Ha viszont kiderül, hogy ez az értelmezés csak egy fan hipotézise, és semmi köze a történetet írók eredeti elképzeléséhez, akkor... nos akkor marad a "Biovér békapháttya" életérzés. Most már nagyon kíváncsi leszek, mi sül ki ebből, már ha kisül még valami. -
Iron Funeral
őstag
válasz
Derrewyn #5279 üzenetére
Tehát... ha beadja a derekát akkor felrobbannak a relayek? Normandy hova menekül?
Ha igazi ending akkor a relay pusztulást megértem a "destroy" félében, de a többiben?
Ha kamu a befejezés akkor milyen (színű...) robbanástól menekül a Normandy?
... mint ezerszer le lett írva nem lécelne le egy csata közben, a két társad (vagy bizonyos esetben csak egy) akikkel szaladtál a beam fele pedig végképp nem kerülnének rá a hajóra attól független, hogy az éppen menekül-e vagy sem. -
nanorambo
őstag
válasz
Derrewyn #5274 üzenetére
"Emellett írták korábban, hogy tartsd meg az ME3 mentésedet, mert még szükség lesz rá."
Igen, hogy ne kelljen előröl kezdeni a játékot, hogy a DLC-kkel játszhass.
"És ez a videó hol mondja, hogy nem így akarták az ME3-at befejezni? Csak annyit mond, hogy ez a befejezés nem a valóság. Semmi mást."
Ebben az esetben nincs befejezve a játék.
Nagyon szeretném, hogy neked legyen igazad, de...
..majd áprilisban kiderül! -
Воланд
titán
válasz
Derrewyn #5274 üzenetére
persze, hogy ha azt vesszuk alapul, hogy az utolso 15 - 20 perc a valosagban nem tortent meg, akkor valoban ez egy lehetseges magyarazat.
ellenben, ha tenyleg ez a jatek vege (minden logikus magyarazat ellenere, hogy marpedig ez nem igy van) akkor az altalam felvazolt dolog is egy lehetseges magyarazat. persze ettol meg tobb sebbol verzik a jatek befejezese.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged