- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
Chabe89
üzenetére
hmmm... a föszám nem egy nagy durranás a játékban. San Andreast és a IV is kitoltam végig minden elakadás nélkül.
Ott a 100% kijátszáshoz kelletek utmutatok. Stunt, Galamb, csomag térképek stb-hez kelletek a leirások, tippek.Szerk : ME-hez : A második részhez mondjuk annyira nem, de az elsö részhez készitettem magamnak saját kis végigjátszás könyvet. Összeszedtem Mass Effect Wikiröl a bolygok térképeit, melyik bolygón milyen mellék küldi van stb. Sok esetben nem azért használtam mert elakadtam, hanem pusztán azért, hogy lássam, megtapasztaljam mi történik ha megcsinálom. Mi változik, mi a jutalom, mitb kell legyözni stb. Igy vagyok most a Dragon Agebe is. Ha nem lenne a Startégiai utmutató a fele játékot nem is látnám mert nem jövök rá adott esetben mire kell figyelni, mit kell kell csinálni!
És nem azért mert béna vagyok, hanem egyszerüen elsiklik a figyelmem elöl!
Ilyen esetekben szerintem jól jön egy leirás.
De ez mindenki maga válogatja ahogy Te is irtad.Mondjuk egy Silent Hill-t a sok kicsi mini játékkal azért nem könnyü végigtolni segitség nélkül. Vagy akár egy Klasic Lara-t? ... de sorolhatnék egy két játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest