Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Hat en annal a resznel meg soha nem akadtam el, mindig megvolt par masodperc alatt, bar en jo kis shotgunos-sniperes-bio komboval nyomtam altalaban, vagy sniperes helyett rifle, talan az lehet a megoldas, ami minden nehez helyzetben. Fedezekbe mesz, kinezel, odasozol, hasznalod kozben a kepessegeidet, ami csak van, vagy pedig ugrabugralsz sokat, es akkor nem nagyon talalnak el.
Nekem az asari sunaval sikerult beszivnom vagy tizszer, mire rajottem, milyen pofon egyszeru. Orakat csesztem el ott, teljesen foloslegesen.
Futni meg harcon kivul is lehet, meg gyorsan is, csak a pc-s valtozatrol fogalmam sincs, konzolon A-t lenyomva, ha jol sejlik fel elottem

Nem jatszottam vele vagy 2 honapja.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest