Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
!Spoilerveszély!
Készítettem egy videjót még az elejéről. LINK (A magyar verzió miatt elkezdtem újra)
Szóval még nagyon az elején Fist azaz most már Ököl kinyifantását nem én követtem el hanem Wrex egy igen váratlan pillanatban. Amikor nem Wrexet vittem magammal akkor én nyírtam ki Fistet.
Egyébként ez már a végleges csapat. Wrex megy shotival és ossza az áldást, én Assaultozok (illetve első lövés lehet sniper is), az a gyökér csaj meg csak a ládák feltörésére kell meg néha javításra.
Most már járom a bolygókat és darálok le mindenkit aki az utamba kerül, lényegtelen hogy az életéért könyörög vagy csak alkudozni akar a vége úgyis az hogy kinyirom.
!Spoilerveszély vége!
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp 450 G9 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 15.6 FullHD IPS Fém ház Boltból Garanciával Számlával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest