Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Ghost egy nagy....
Én bevallom 1x se használtam de ahogy több ismerösöm is mondta jo hogy eddig nem is tettem. Ghost-al se lesz soha olyan jo a rendszer mint amikor ujra pakolod sajátkezüleg. Sőt. Szal ez felejtös.Amugy nemtom mi volt a gebasz de félig megoldodni látszik. Az adott részen ma egy hosszabb szünet(cod4-ezés) után tuljutott a game. Huhhh.
Aztán volt egy olyan is hogy beakadt a hang, eltünt a kép.
Alt+tab lesem lefagyott e, nem még fut. Hmm. Aztán vissza a gamebe és ujra jo. Nem kellett ujratölteni a régi mentést se. Ment tovább. Hát ez nemtom mi lehet. Talán a vinyo szarakodna?
A cd nemhiszem mert 10gb-ot pakolt a vinyora szal nagyon nem kell pörgetni a lemezt.
Lehet vmi virus lenne? Majd lefuttatom este a nod-ot csökkentett modba azt meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák

- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Apple MacBook
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- World of Tanks - MMO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én bevallom 1x se használtam de ahogy több ismerösöm is mondta jo hogy eddig nem is tettem. Ghost-al se lesz soha olyan jo a rendszer mint amikor ujra pakolod sajátkezüleg. Sőt. Szal ez felejtös.
Alt+tab lesem lefagyott e, nem még fut. Hmm. Aztán vissza a gamebe és ujra jo. Nem kellett ujratölteni a régi mentést se. Ment tovább. Hát ez nemtom mi lehet. Talán a vinyo szarakodna?